Römer / Britax VERSAFIX Biztonsági gyerekülés


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

RÖMER VERSAFIX ISOFIX - Maximális biztonság együtt a legjobb kényelemmel 2012 legújabb fejlesztése! A gyermeket a gyermekülés beépített öve fogja, az ülést pedig a jármű 3 pontos bizton Teljes leírás >

Termékleírás

RÖMER VERSAFIX ISOFIX - Maximális biztonság együtt a legjobb kényelemmel 2012 legújabb fejlesztése!

A gyermeket a gyermekülés beépített öve fogja, az ülést pedig a jármű 3 pontos biztonsági öve rögzíti vagy az ISOFIX. A gyermek kényelmének érdekében ezek az ülések dönthető pozícióba is állíthatóak. Az integrált ISOFIX rendszer közvetlenül az autóhoz rögzíti a gyermekülést a biztonsági öv használata nélkül, minimalizálva a bekötési hibákat és az autó alvázához való kapcsolódás által optimalizálva a védelmet.
Két bekötési lehetőséget kínál - ISOFIX rendszerrel, vagy 3-pontos biztonsági övvel. Baleset esetén az egyedülálló tengelycsap kapocs rendszer csökkenti a gyermek előremozdulását az ülésben.

A biztonság, rugalmasság és stílus egyedülálló kombinációja. Csak azért mert több autója van, miért kellene több gyermekülést is vásárolnia? A VERSAFIX három rögzítési opcióval rendelkezik, így gyorsan és könnyedén áthelyezhető egyik autóból a másikba, a nagyszülőktől a szülőkébe vagy barátokéba. És a BRITAX RÖMER név garantálja, hogy minden alkalommal pontosan rögzíthető az autó biztonsági övével, ISOFIX rendszerével vagy ISOFIX és felső rögzítő pontokkal.

Termékjellemzők:

- állítható magasságú fejtámla és biztonsági öv
- Performance övpárnák
- 5-pontos biztonsági öv egykezes igazítással
- oldalütközés ellen védő, puha, párnázott oldalszárnyak
- több fokozatban dönthető a gyermek megzavarása nélkül
- könnyen áthelyezhető más autóba
- az elforgást megakadályozó felső rögzítési pont
- ISOFIX rendszer

Gyártó
Römer
Méret
9-18 kg
Minimális súly
9 kg
Maximális súly
18 kg
Extra
5 pontos biztonsági öv Isofix

Az olcsó.hu Römer / Britax VERSAFIX Biztonsági gyerekülés árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Römer / Britax VERSAFIX Biztonsági gyerekülés vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.