Römer / Britax EVOLVA 1-2-3 Billy Biztonsági


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A gyermekülés, amely a gyermekkel együtt nő. A kezdetben 1-es csoportú, beépített öves EVOLVA 1-2-3 üléseket később magas háttámlájú ülésekké lehet alakítani. 9 és 18kg között a g Teljes leírás >

Termékleírás

A gyermekülés, amely a gyermekkel együtt nő. A kezdetben 1-es csoportú, beépített öves EVOLVA 1-2-3 üléseket később magas háttámlájú ülésekké lehet alakítani. 9 és 18kg között a gyermeket a gyermekülés beépített öve fogja, az ülést pedig a jármű 3 pontos biztonsági öve rögzíti. 15 és 36kg között a beépített övet eltávolítják, és mind a gyermeket, mind pedig az ülést a jármű 3 pontos biztonsági övével rögzítjük. - 9-36 kg-ig (kb. 8 hótól -12 éves korig) használható kombinált ülés. - Rendkívül kedvező ár és használhatóság arány. - Menetiránnyal egyezően rögzíthető. - Energiaelnyelő vállpárnák. - Ágyékvédő csatpárna. - Erőteljes oldal-, csípő- és fejvédelem. - Szellőzőrendszer a háttámlán. - 5 pontos öv központi övfeszítővel. - Több fokozatban állítható fejvédő magasság. - Az övet optimális helyzetben tartja az övvezető. - Fekvőpozícióba dönthető a bekötést megelőzően. - Ital és snacktartó oldalfiók. - Huzata levehető, 30 fokon mosható.

Gyártó
Römer
Méret
9-36 kg
Minimális súly
9 kg
Maximális súly
36 kg
Extra
5 pontos biztonsági öv állítható fejtámla állítható magasság dönthető

Az olcsó.hu Römer / Britax EVOLVA 1-2-3 Billy Biztonsági gyerekülés árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Römer / Britax EVOLVA 1-2-3 Billy Biztonsági gyerekülés vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.