Römer AdvansaFix autósülés 9-36kg #Chili


115.690 Ft -tól

9-36 kg-ig használható biztonsági autósülés - ISOFIT+ rendszer: közvetlen kapcsolat az autó ISOFIX és Top Tether pontjaival is. - A biztonsági autósülés bekötése rendkívül könnyű és Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

9-36 kg-ig használható biztonsági autósülés - ISOFIT+ rendszer: közvetlen kapcsolat az autó ISOFIX és Top Tether pontjaival is. - A biztonsági autósülés bekötése rendkívül könnyű és gyors. - Az autó biztonsági övével kombinálva, csökkenthető az ülés elfordulása. - Beépített fejszűkítő. - Erőteljes oldal-, csípő- és fejvédelem. - Energiaelnyelő vállpárnák. - Több fokozatba menet közben is dönthető. - 5 pontos biztonsági öv, központi övfeszítő. - Fényjelzés mutatja, hogy az ISOFIX kampók megfelelően illeszkednek. - Visszahúzható ISOFIX karok. - Övmagasság egy mozdulattal 7 fokozatban állítható (átfűzögetés nélkül). - Az autósülés huzata levehető, mosható.

Gyártó
Römer
Méret
9-36 kg
Minimális súly
9 kg
Maximális súly
36 kg
Extra
5 pontos biztonsági öv

Az olcsó.hu Römer AdvansaFix autósülés 9-36kg #Chili Pepper árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Römer AdvansaFix autósülés 9-36kg #Chili Pepper vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások