Recaro Young Sport Gyerekülés 9-36 kg


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Nagy biztonság 12 éves korig - RECARO Young Sport gyerekülés. Az új RECARO Young Sport az I-es csoportban (kb. 9 hónapos kortól- 4 éves korig) teljesen új 5-pontos biztonsági öv rendszerével Teljes leírás >

Termékleírás

Nagy biztonság 12 éves korig - RECARO Young Sport gyerekülés. Az új RECARO Young Sport az I-es csoportban (kb. 9 hónapos kortól- 4 éves korig) teljesen új 5-pontos biztonsági öv rendszerével gondoskodik gyermeke növekvő biztonságáról. A háttámla megfelelő magasságú beállításánál az öv automatikusan a helyes pozícióba kerül, és optimálisan óvja gyermekét. Amennyiben gyermeke nagyobb lesz, egyszerűen csak vegye ki az övet. Ezután a jármű 3-pontos övével kell rögzíteni az ülést. A RECARO Young Sport biztonság- Plusz: -többszörösen állítható fejtámla, és nagy oldalvédelem Kiváló minőségű huzatok: -innovatív, trendi mikroszálas, vagy divatos Bellini. Minden huzat levehető és 30C-on mosógépben mosható. Kényelem és biztonság: -az öv a háttámla közepén egy mozdulattal állítható. Egyszerű: -az ülést az autóba kell helyezni és a 3-pontos biztonsági övvel kell rögzíteni. Hosszú ideig kihasználható: -az ülést a gyermek 9 hónapos korától 12 éves koráig lehet használni. (9-36 kg). Kényelem a szülők részére: -a praktikus fogantyú. Biztonság+: -integrált 5-pontos öv, az I-csoporthoz, 3-pontos biztonsági öv a II- és III-csoporthoz. Biztonság+: -állítható magasságú biztonsági öv, energiaelnyelővel. Kényelem és biztonság: -a biztonsági öv egy kézzel könnyen beállítható és a háttámla állításával mindig a megfelelő pozícióba kerül, így a hibás beállítás kizárható. Kényelem: -a nyugalmi helyzet egy kézzel is beállítható.

Gyártó
Recaro
Méret
9-36 kg
Minimális súly
9 kg
Maximális súly
36 kg
Extra
5 pontos biztonsági öv állítható fejtámla állítható magasság dönthető

Az olcsó.hu Recaro Young Sport Gyerekülés 9-36 kg árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Recaro Young Sport Gyerekülés 9-36 kg vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.