Recaro Monza Microfibre gyerekülés


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Egyedi dönthető háttámla fejtámla állítja integrált pad és megoldja a problémát, a csökkenő gyermek feje előre. Egyszerűen nyomja meg a pad van nyomtatva a légpárnás, így a gyermek k Teljes leírás >

Termékleírás

Egyedi dönthető háttámla fejtámla állítja integrált pad és megoldja a problémát, a csökkenő gyermek feje előre. Egyszerűen nyomja meg a pad van nyomtatva a légpárnás, így a gyermek kényelmesen tárolni a fejtámlák egy biztonságos területre, ahol az oldalütközés esetén fej optimálisan védett. Egyedi ""levegő keringető rendszer"" RECARO Monza ülés megakadályozza izzadás gyerek, mint a levegő áramlik át a háló anyag belsejében az ülés. Aztán, szellőzés pont légteleníteni keresztül az oldalsó háta. RECARO Monza ülés kiváló minőségű szellőző habszivacs, hogy használják az autóiparban, és garantálja a levegő áramlását. Másik előnye a RECARO Sound System: A RECARO Monza fejtámasz hangszórók találhatók. A gyerekek csatlakozni MP3 lejátszó / DVD lejátszó és hallgasson zenét vagy videót zavarása nélkül más emberek az autóban. MP3-lejátszót is könnyedén elfér a zsebben MP3-on kívül helyet. A hátoldalon található kéreg energia felvételére, RECARO Monza ülés kiváló védelmet nyújt oldalirányú ütközés a vállát és mellkasát. Fix karfa védelmet nyújtanak oldalirányú ütközés. A fejtámla könnyen állítható 11 találat a gyermek alakját. A hosszú utazás, extra kényelmet biztosít, és az ülés helyére álljon a gyermek és a kart a hátsó ülés.

Gyártó
Recaro
Méret
15-36 kg
Minimális súly
15 kg
Maximális súly
36 kg
Extra
állítható fejtámla állítható magasság Hangszóró mosható huzat

Az olcsó.hu Recaro Monza Microfibre gyerekülés árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Recaro Monza Microfibre gyerekülés vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.