Nania Revo Agora Gyermekülés


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A maga nemében egyedülálló gyermekülés minden kisgyermekes családban megállja a helyét. Nemcsak azért, mert biztonságban tudhatjuk gyermekünket utazás közben is, de azért is, mert elhelye Teljes leírás >

Termékleírás

A maga nemében egyedülálló gyermekülés minden kisgyermekes családban megállja a helyét. Nemcsak azért, mert biztonságban tudhatjuk gyermekünket utazás közben is, de azért is, mert elhelyezésén kezdve flexibilitásán, autóban való elhelyezhetőségén át a gyermek súlyhatáráig mindent maga a szülő állíthat be. Segítségével utazás, így nyaralás közben is együtt lehetünk a kicsivel. Kell-e ennél több?

Gyártó
Nania
Méret
0-18
Minimális súly
Maximális súly
18 kg
Extra
5 pontos biztonsági öv

Az olcsó.hu Nania Revo Agora Gyermekülés árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nania Revo Agora Gyermekülés vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.