Nania Cosmo animals gyerekülés 0-18 kg


24.900 Ft

Nania Cosmo animals gyerekülés 0-18 kg 0-18 kg- ig, kb 4 éves korig használható. Az autósülés több fokozatban dönthető. Ülésszűkítő és fejszűkítő a nagyobb kényelem érdekében. Kit Teljes leírás >

Boltok és árak

Nania Disney Cosmo SP Luxe autósülés 0-18 kg #Chelsea FC  

Szállítási ár és információk:
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.


Termékleírás

Nania Cosmo animals gyerekülés 0-18 kg 0-18 kg- ig, kb 4 éves korig használható. Az autósülés több fokozatban dönthető. Ülésszűkítő és fejszűkítő a nagyobb kényelem érdekében. Kitűnő csípő-, oldal- és fejvédelem. 5 pontos biztonsági öv. Központi övfeszítős és több fokozatban állítható. A váz dupla héjszerkezetű. A huzat levehető és 30°C-on mosható.

Gyártó
Nania
Méret
0-18 kg
Minimális súly
0.1 kg
Maximális súly
18 kg
Extra
5 pontos biztonsági öv dönthető mosható huzat övfeszítő funkció

Az olcsó.hu Nania Cosmo animals gyerekülés 0-18 kg árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nania Cosmo animals gyerekülés 0-18 kg vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások