Maxi-Cosi RodiFix autósülés 15-36 kg


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

- Könnyített öv befűzés, mely lényegesen egyszerűbbé teszi a mindennapi használatot. - Az öv saját geometriáját használva biztonságosabb és kizárja a helytelen övvezetés lehetőségé Teljes leírás >

Termékleírás

- Könnyített öv befűzés, mely lényegesen egyszerűbbé teszi a mindennapi használatot. - Az öv saját geometriáját használva biztonságosabb és kizárja a helytelen övvezetés lehetőségét. - A fejtámla magassága több fokozatba emelhető, hogy a biztonsági öv mindig a megfelelő pozícióba kerüljön. - Állítható oldalszélesség, ez által optimálisan igazodik a gyermek folyamatosan növekvő testéhez. - Speciális habbal és levegővel töltött fóliakapszulák (légzsákok) a kimagasló oldalvédelemért. - A gyerekülés az autóba gyárilag előkészített ISOFIX rögzítési pontokkal csatlakoztatható. - De ha az autóban nincs ISOFIX, a gyárilag beépített 3 pontos biztonsági övével is rögzíthető, könnyített övvezetési lehetőséggel.

Gyártó
Maxi-cosi
Méret
15-36 kg
Minimális súly
15 kg
Maximális súly
36 kg
Extra
Isofix

Az olcsó.hu Maxi-Cosi RodiFix autósülés 15-36 kg árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Maxi-Cosi RodiFix autósülés 15-36 kg vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.