Maxi-Cosi Pebble autós gyerekülés 0-13kg


79.980 Ft

Babahordozó és autósülés 0-13 kg-ig, párnázott övvel és napvédővel. Három beszerelési lehetőség: FamilyFix talppal az IsoFix-es autókba EasyBase2 talppal és 3-pontos biztonsági övvel Teljes leírás >

Boltok és árak

Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size autósülés-hordozó #Essential Black  

Szállítási ár és információk:
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.


Termékleírás

Babahordozó és autósülés 0-13 kg-ig, párnázott övvel és napvédővel. Három beszerelési lehetőség: FamilyFix talppal az IsoFix-es autókba EasyBase2 talppal és 3-pontos biztonsági övvel a nem Isofix-es autókba, a maximális biztonságért Talp nélküli beszerelés 3-pontos biztonsági övvel Amikor beültetjük a gyermeket: A biztonsági öv két oldalra automatikusan szétnyílik, kicsatolás után. A fejtámla és a biztonsági öv magassága egyszerre állítható. A napfényvédőt, ha nincs szükség rá, csak be kell hajtogatni a műanyag perem alá a fejrésznél. Babakocsival is használható: Minden Quinny és Maxi-Cosi babakocsival használható. Tartozékok: ülésszűkítő a fejrésznél, gerincemelő betét, napfényvédő Megvásárolható kiegészítők: lábzsák, lábtakaró, nyári huzat 3-féle színben,esővédő, szúnyogháló A FamilyFix (IsoFix) talppal mind a Pebble, mind a Pearl gyerekülések beköthetők az Isofix-es autókba. Így maga a FamilyFix talp minimum 3-4 évig használható. Mindkét gyerekülés egy másodperc alatt rácsatlakoztatható a FamilyFix talpra. Mindkét gyerekülésnél egy piros led világít a FamilyFix talpon és megszólal egy síphang, ha az ülést rosszul illesztették rá. A zöld led jelzi, ha az ülés jól lett rácsatlakoztatva. A FamilyFix (Isofix) talpra a CabrioFix gyerekülés is csatlakoztatható!A FamilyFix-en lévő szürke kar segítségével lehet az üléseket dönteni különböző pozíciókba.

Gyártó
Maxi-cosi
Méret
0-13 kg
Minimális súly
Maximális súly
13 kg
Extra
5 pontos biztonsági öv babahordozó

Az olcsó.hu Maxi-Cosi Pebble autós gyerekülés 0-13kg árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Maxi-Cosi Pebble autós gyerekülés 0-13kg vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások