Lorelli Revo Luxe autós gyerekülés 0-18 kg


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Lorelli Revo Luxe autós gyerekülés Kinek ajánljuk? Aki szereti a letisztult színeket és designt. Sokat utazik és emiatt szeretne egy prémium kategóriás terméket, ami valóban megvédi a gyer Teljes leírás >

Termékleírás

Lorelli Revo Luxe autós gyerekülés Kinek ajánljuk? Aki szereti a letisztult színeket és designt. Sokat utazik és emiatt szeretne egy prémium kategóriás terméket, ami valóban megvédi a gyermeket egy esetleges baleset során. Ajánljuk azoknak, akiknek fontos, hogy már az első pillanattól kényelmes autósülés kapjon a baba, s egy hétvégi hosszabb utazás során is megfelelő tartást biztosítson a számára. Jellemzői: Megfelel a legújabb, ECE R44/04 európai szabványnak. 5 pontos biztonsági övvel, állítható övmagassággal rendelkezik. Az első időszakban menetiránynak háttal, majd menetiránnyal megegyezően kell bekötnünk! Kagyló formája biztonságérzetet nyújt a kicsinek. Ergonomikusan kialakított ülőfelülete, puha és párnázott anyagú ülő és fejrésze szűkítő betéttel ellátott, maximális kényelmet és biztonságot nyújt a babának. A szűkítő betét kivehető, könnyedén tisztítható a teljes higiénia érdekében. Plusz oldalsó védelemmel látták el (SPS), ami által a fej és a test fokozott védelmet kap egy esetleges baleset során. Beszerelése nem igényel nagy technikai tudást, több autó használata esetén is gyorsan és egyszerűen kivitelezhető. Háttámlája a kornak megfelelően dönthető, hiszen egy újszülött baba még nem ültethető. A döntött háttámla a hosszabb utazások kényelmét, az ülésben való könnyű elalvást is garantálja. Bekötése: 9 kg-os súlyig menetiránnyal ellentétesen köthető be az autó biztonsági övével, az autó hátsó ülésére. Ebben a pozícióban garantálja a legnagyobb biztonságot. 9-10 kg-os súly elérése után menteriánnyal megegyezően köthető be az autó biztonsági övével. A gyerek az ülés belső 5 pontos biztonsági övével köthető be.

Méret
0-18
Minimális súly
Maximális súly
18 kg
Extra
5 pontos biztonsági öv

Az olcsó.hu Lorelli Revo Luxe autós gyerekülés 0-18 kg árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lorelli Revo Luxe autós gyerekülés 0-18 kg vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.