Lorelli Cosmo isofixes autós gyerekülés 9-18 kg -


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Lorelli Cosmo isofixes autós gyerekülés Kinek ajánljuk? Akinek fontos, hogy az autósülés háttámlája dönthető legyen, s nem csak az első időszakban, hanem amikor a baba már 2-3 éves. Hoss Teljes leírás >

Termékleírás

Lorelli Cosmo isofixes autós gyerekülés Kinek ajánljuk? Akinek fontos, hogy az autósülés háttámlája dönthető legyen, s nem csak az első időszakban, hanem amikor a baba már 2-3 éves. Hosszabb utazásokra is magával viszi gyermekét, aki a dönthető háttámla révén kényelmesen pihenhet a kalandozás után. Akinek van isofixes csatlakozás az autójában, s ennek a bekötési módnak a kényelmét és gyorsaságát szeretné éveken keresztül élvezni. A bekötés közben nem véthet hibát és maximális biztonságot teremthet az utazó lurkó számára. Jellemzői: 9 hónapos kortól 3 éves korig maximális biztonsággal használható autósülés. Háttámlája 5 pozícióban dönthető, hogy mindig megfelelő módban használhassuk. Kényelmesen pihenhet és nézelődhet is gyermekünk az autóban ülve. Az 5 pontos biztonsági öv két magassági fokozatban köthető be, hogy követhesse a baba növekedését. Puha, ergonomikusan illeszkedő ülő rész és háttámla lett benne kialakítva. Szűkítőbetéttel felszerelt, hogy a kisebbeknek is fix tartást biztosítson. Ez kivehető, mosható. Isofixes bekötési rendszerének köszönhetően egyszerűen beköthető az autóba és még nagyobb biztonságban utazhat a kicsi. Plusz oldalsó védelemmel látták el (SPS), ami egy esetleges ütközés során felfogja az oldalról érkező erőket. Bekötése: 9-18 kg az autóshordozó (0-13 kg) után használható, menetiránnyal megegyező irányba rögzíthető az autóba isofix-szel vagy az autó 3 pontos biztonsági övével. A gyerek az ülés belső 5 pontos biztonsági övével köthető be.

Méret
9-18 kg
Minimális súly
9 kg
Maximális súly
18 kg
Extra
5 pontos biztonsági öv

Az olcsó.hu Lorelli Cosmo isofixes autós gyerekülés 9-18 kg - Agora Carmin árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lorelli Cosmo isofixes autós gyerekülés 9-18 kg - Agora Carmin vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.