Kiddy Kiddy PhoenixFix Pro 2 gyerekülés


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Tesztgyőztes! A Kiddy Phoenixfixpro2 minden idők legjobb gyerekülése 9-18 kg kategóriában! Innovatív, modern és rendkívül kényelmes és megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Az elsőosztály Teljes leírás >

Termékleírás

Tesztgyőztes!
A Kiddy Phoenixfixpro2 minden idők legjobb gyerekülése 9-18 kg kategóriában!
Innovatív, modern és rendkívül kényelmes és megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Az elsőosztályú biztonság együtt jár a könnyű kezelhetőséggel, az elegáns kivitelezéssel és a legjobb minőségű anyagokkal. A még hatékonyabb és megbízhatóbb biztonsági rendszerrel ellátott a Kiddy Phoenixfixpro2.

Kiddy védőpárna:
ÚJ JAVÍTOTT kiddy védőpárna Az eredeti kiddy védőpárna újra és újra bebizonyította a legrangosabb európai teszteken, hogy biztonságosabb, mint az 5-pontos biztonsági övrendszer még Isofix rendszer használatával is. Ezt a Kiddy Phoenixfixpro2 igazolta. A kiddy guardian pro a rendszer legújabb változatát használja, amely csökkenti a súlyos nyaki sérülések kockázatát, mivel az ütközés okozta terhelés nagyobb felületen oszlik szét a hasnál található széles érintkezési felület miatt. A rendszernek köszönhetően a test sokkal természetesebben mozdul és a fej nem rándul hirtelen előre, ahogyan az öv visszarántja a vállat. Ez a megoldás 50%-kal csökkenti a becsapódás okozta terhelést. A még jobb teljesítmény érdekében, az új védőpárna egy extra réteg Honey Comb V2 ütközéscsillapítót is tartalmaz.

ÚJONNAN KIFEJLESZTETT csúcstechnológiájú anyagok!
Egy autósülés még hatékonyabb oldalvédelemmel! A gyermek feje és vállrésze rendkívül sérülékeny, mivel a fej még viszonylag nehéz a test többi részéhez képest. A magas teljesítményű Honey Comb V2 nevű anyag alkalmazásával, ezek az fontos zónák rendkívül jól védettek.

Kényelmi funkciók:
- Maximális kényelem Állítsa be a legkényelmesebb pozíciót minden helyzetben! Az ülés fekvő pozícióba való döntése vagy az ergonomikus fejtámasz magasságának beállítása mindössze pár másodpercet vesz igénybe. A tágas ülés nyugodt és kényelmes alvást biztosít. Az optimális beállításoknak köszönhetően gyermeke számára az autózás is egy élmény lesz.
- Lélegző Thermotex anyag Nincs annál kellemetlenebb, mint átizzadt, tapadós ruhákban utazni a forró nyári napokon - ez éppúgy igaz a gyermekre, mint a felnőttekre. Ennek elkerülése érdekében a kiddy lélegző Thermotex anyagot használ a szék bizonyos részeinél, mely biztosítja a levegő szabad áramlását és így a hosszabb autóutak is kényelemben telhetnek.
- Strapabíró üléshuzata több színben kapható és könnyen eltávolítható és 30°C-on kímélő programon mosható. A száraz szennyeződések nedves ronggyal letörölhetők.
- A termék biztosítja, hogy még a legkisebb gyermek is megfelelő magasságban üljön, mivel a kényelmes betét két ráadás ülőpozícióval egészíti ki az ülést. Patentokkal rögzíthető és kímélő programon 30°C-on mosógépben mosható.ű
- Alkalmas légi közlekedésre A kiddy energy pro repülőgépeken való használata jóváhagyott.

Könnyű Mindössze 5,2 kg.és könnyedén szállítható.

Méret
9-18 kg
Minimális súly
9 kg
Maximális súly
18 kg

Az olcsó.hu Kiddy Kiddy PhoenixFix Pro 2 gyerekülés árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kiddy Kiddy PhoenixFix Pro 2 gyerekülés vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.