Kiddy Kiddy Guardian Pro 2 gyerekülés


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Kiddy Guardian pro 2 egy igazi műalkotás, mely egyenesen a Kiddy műhelyéből érkezett hozzánk, hogy elbűvölje Önöket. A Guardian sorozat előnyeinek (kiváló biztonság és tökéletes kén Teljes leírás >

Termékleírás

A Kiddy Guardian pro 2 egy igazi műalkotás, mely egyenesen a Kiddy műhelyéből érkezett hozzánk, hogy elbűvölje Önöket. A Guardian sorozat előnyeinek (kiváló biztonság és tökéletes kényelem) és a megnyerő dizájn elemeinek ügyes kombinációja.
Röviden: Gyermekülés, mely gyermekével együtt nő, pontosan úgy, ahogy azt Ön kívánja!
Biztonsági funkciók:
Az eredeti kiddy védőpárna lehetővé teszi, hogy frontális ütközés vagy hirtelen fékezés esetén, a gyermek egész felső teste fékeződjön. Ezáltal az érzékeny nyaki csigolyák sokkal jobban védettek, mint a hagyományos biztonsági övekkel. A kiddy új, egyedülálló megoldása, a kiddy ütközéscsillapító (KSA), elvezeti a baleset során keletkező övre ható terhelést és megvédi a gyermeket. Az oldalvédők újszerű kivitelezése miatt, a nagyteljesítményű Honey Comb V2 anyagunk még biztosabb védelmet nyújt. A fej és vállrész a lehető legjobban védett egy esetleges oldalirányú ütközés esetén, és az oldalvédők nem gátolják a kilátást sem. Autósülés továbbfejlesztett oldalvédelemmel! A kiddy Guardianfix pro 2 alkalmazkodik gyermeke méreteihez, magasságban és szélességben egyaránt. Ily módon, a pontosan illeszkedő oldalsó elemek még jobb védelmet nyújtanak. A gyermek minden fejlődési szakaszában a lehető legbiztonságosabb pozícióba igazíthatja az ülést! A szakértők véleménye szerint - légörvények vagy kényszer leszállás esetén a repülőgép biztonsági övei nem nyújtanak megfelelő biztonságot a gyermeknek. A kiddy guardian pro 2 repülőgépeken való használata jóváhagyott.
Kényelmi funkciók:
Az új technológiájú biztonsági övvezetőnek köszönhetően az öv ki- és bekapcsolása még gyorsabb és egyszerűbb. AGR tanusítványt csak azon termékek kaphatnak, melyek minősége megfelel a független, különböző szakirányok orvosai és gyógytornászai szigorú feltételeinek.
Egy kézzel változtatható magasság és szélesség. A kiddy guardian pro 2 hátoldalán lévő egyedi rendszer lehetővé teszi az ülés magasságának és szélességének beállítását csupán egy kézzel. A kiddy guardian pro 2-t hosszú élettartam jellemzi, mivel gyermekével együtt nő. Függetlenül attól, hogy milyen magas a gyermek, a 3-fokozatú lábtámasz biztosítja, hogy mindig kényelmesen üljön, miközben a háta és lába megfelelően támasztva van. Nincs annál kellemetlenebb, mint átizzadt, tapadós ruhákban utazni a forró nyári napokon ez éppúgy igaz a gyermekre, mint a felnőttekre. Ennek elkerülése érdekében a kiddy lélegző Thermotex anyagot használ a szék bizonyos részeinél, mely biztosítja a levegő szabad áramlását és így a hosszabb autóutak is kényelemben telhetnek. A több színben kapható üléshuzat könnyen eltávolítható és 30°C-on kímélő programon mosható. A legkényelmesebb pozíció minden helyzetben! Csak néhány másodpercbe telik alvó pozícióba dönteni az ülést vagy beállítani a kényelmes fejtámaszt. A széles ülőrész nyugodt és békés alvást biztosít. Míg Ön a forgalomra figyel, gyermeke pihenhet, miközben tökéletesen védve van.
Méret és súly:
Minimális: 46 x 68 x 40 cm
Maximális: 60 x 81 x 52 cm
Súly: ca. 8,5 kg

Méret
9-36 kg
Minimális súly
9 kg
Maximális súly
36 kg
Extra
5 pontos biztonsági öv

Az olcsó.hu Kiddy Kiddy Guardian Pro 2 gyerekülés árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kiddy Kiddy Guardian Pro 2 gyerekülés vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.