Chipolino Techno 360° isofix autósülés 0-36kg


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Chipolino Techno 360° isofix autósülés 0-36kg 4 súlykategórián keresztül használható autósülés, amely kategóriájában különleges mert isofixes rögzítési talpán megfordítható. Mind Teljes leírás >

Termékleírás

Chipolino Techno 360° isofix autósülés 0-36kg 4 súlykategórián keresztül használható autósülés, amely kategóriájában különleges mert isofixes rögzítési talpán megfordítható. Mindkét irányból beköthető az autóba! A Chipolino márkáról: A Chipolino az egyik legismertebb és legtöbbet választott márka a babatermékek piacán. Több évtizede dolgoznak azon, hogy a baba és a szülők is minőségi, stílusos, változatos termékeket használhassanak. Chipolino Techno 360° isofix autósülés 0-36kg Kinek ajánljuk? Ha fontos számotokra a praktikus kialakítás a biztonság mellett, akkor a Chipolino legújabb autósülésében nem csalódhattok! 4 súlykategórián keresztül használható, isofixes valamint top-tether rögzítésű, és 2 irányból beköthető, így sok évig komfortos társ lesz az utazások során! Jellemzői: Az ülés újszülött kortól egészen a 36 kg-os súlyig használható, 4 súlycsoporton keresztül védi a gyermeket az utazások során. Isofixes vagy az autó biztonsági övével rögzíthető az autóba, valamint 360° fokban elfordítható az ülés az alapon. Top-tether rendszerrel rendelkezik. Ennek segítségével az ülés háttámlája az autó vázán kialakított csatlakozáshoz rögzíthető, így egy esetleges ütközésnél még biztonságosabb, mert megakadályozza az ülés kifordulását. Háttámlája 4 pozícióban dönthető, a fejtámlája magassága pedig 7 pizícióban állítható, és az oldaltámasz ennek megfelelően szélesíthető, vayis a gyerekkel együtt nő az ülés. 5 pontos belső biztonsági övét puha párnákkal és ágyékvédő résszel látták el, hogy ne bántsa a kisbaba bőrét. A biztonsági öv magassága állítható. Az ülés menetiránnyal ellentétesen is beköthető. Oldalirányú ütközések esetén kiválóan védi a gyermeket. A kisebbek extra puha szűkítőbetétet is használhatnak. Huzata könnyedén levehető és mosható. Megfelel az ECE R44/04-es európai szabványnak Bekötése: 9 kg-os súly alatt az isofix rendszerrel vagy az autó biztonsági övével, menetiránynak ellentétes irányban, ami a legbiztonságosabb a gyermek számára. A gyermek a belső biztonsági övvel köthető be az ülésbe. 9-18 kg-ig: menetiránynak megfelelően az isofix rendszerrel köthető be az autósülés, a gyermek pedig a belső biztonsági övvel. 15-36 kg-ig: az ülés az isofix rendszerrel köthető be, a gyermek pedig az autó 3 pontos biztonsági övével, ha a gyerek elég magas hozzá.

Gyártó
Chipolino
Méret
0-36 kg
Minimális súly
0.1 kg
Maximális súly
36 kg
Extra
360° fokban forgatható 5 pontos biztonsági öv állítható fejtámla dönthető övfeszítő funkció

Az olcsó.hu Chipolino Techno 360° isofix autósülés 0-36kg árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Chipolino Techno 360° isofix autósülés 0-36kg vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.