Chipolino Euphoria babahordozó és gyerekülés


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

44/04-es legújabb európai szabványnak megfelel. - 0-13 kg-ig használható - kiemelkedő fejvédelem - Széles kivitel a nagyobb Babáknak - 5 pontos biztonsági öv - kivehető szűkítő betét tes Teljes leírás >

Termékleírás

44/04-es legújabb európai szabványnak megfelel. - 0-13 kg-ig használható - kiemelkedő fejvédelem - Széles kivitel a nagyobb Babáknak - 5 pontos biztonsági öv - kivehető szűkítő betét teszi biztonságosabbá és kényelmesebbé a hordozót az újszülöttek számára - Kupolája több fokozatban hátra dönthető, de akár teljesen le is vehető - Adapter segítségével rögzíthető a Chipolino Optima és Futura és Perfecta babakocsik vázára. - A hordozó az adaptert tartalmazza!!

Gyártó
Chipolino
Méret
0-13 kg
Minimális súly
Maximális súly
13 kg
Egyéb funkciók
etetőszék, hintaszék

Az olcsó.hu Chipolino Euphoria babahordozó és gyerekülés árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Chipolino Euphoria babahordozó és gyerekülés vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.