Chicco Eletta Romantic


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Chicco Eletta Romantic autós biztonsági gyermekülés. Újszülött kortól használható, a párnázott, speciálisan kialakított szűkítőbetét biztosítja a megfelelő tartást, az első néhán Teljes leírás >

Termékleírás

Chicco Eletta Romantic autós biztonsági gyermekülés. Újszülött kortól használható, a párnázott, speciálisan kialakított szűkítőbetét biztosítja a megfelelő tartást, az első néhány hétben is ideális pozíciót a babáknak, védve a fejlődő gerincet. Az ülés 4 helyzetbe állítható, így kényelmes fekvést, nyugodt alvást szavatolva gyermekének a különböző fejlődési szakaszokat követve. Biztonságos, kényelmes és megbízható választás a Chicco-tól megszokott kiváló minőségben.

Gyártó
Chicco
Méret
0-18
Minimális súly
Maximális súly
18 kg
Extra
5 pontos biztonsági öv

Az olcsó.hu Chicco Eletta Romantic árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Chicco Eletta Romantic vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.