Casualplay Sono autóshordozó 0-13kg


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Casualplay Sono 2012 autóshordozó 0-13kg Havana Biztonságos, egyszerűen használható és kényelmes! Megfelel az ECE R44/04-es európai szabványnak. Ez a gyermekbiztonsági rendszer kimagasl Teljes leírás >

Termékleírás

Casualplay Sono 2012 autóshordozó 0-13kg Havana


Biztonságos, egyszerűen használható és kényelmes!

Megfelel az ECE R44/04-es európai szabványnak.


Ez a gyermekbiztonsági rendszer kimagaslóan biztosítja baba védelmét, köszönhetően a kényelmes belső térnek és a biztonságos kialakításnak.


Maximális biztonság és védelem a babára ható erők ellen:

A kialakítása nagymértékben csökkenti a sérülés veszélyét egy esetleges balesetnél, elnyeli a fejre ható, az oldalról és hátulról érkező erőket.

Háttámlája 3 pozícióba állítható, így a baba kényelme garantált.


Tökéletesen tartja a babát a 3 pontos biztonsági öv, kényelem és biztonság egyben.


Egy kézben könnyedén vihető, az alumínium hordozó karjának köszönhetően. A hordozókar több pozícióban állítható - egyszerűen és gyorsan.


Az extra kényelmes fekvőfelület érdekében és a kisebb babák számára szűkítő betéttel látták el, amely ha már nagyobb a baba könnyen kivehető belőle.


Állítható és levehető kupola, az éppen szükséges méretűre állítható.


Az autóba menetiránynak háttal kell bekötni, mert ebben a testhelyzetben van a legnagyobb biztonságban a baba, azaz az autóshordozó így nyújtja a legnagyobb védelmet ütközés esetén.


Az autó jobb első ülésére csak abban az esetben tehető az ülés, ha nincs légzsák, vagy ha kikapcsolható.


A Sono 2:1-ben csatlakoztatható a Casualplay Kudu 3 és Kudu 4 babakocsik vázára.

Gyártó
Casualplay
Méret
0-13 kg
Minimális súly
Maximális súly
13 kg
Extra
5 pontos biztonsági öv dönthető

Az olcsó.hu Casualplay Sono autóshordozó 0-13kg árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Casualplay Sono autóshordozó 0-13kg vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.