Casualplay Q-retraktor Fix 9-18kg autósülés


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Casualplay Q-retraktor Fix 9-18kg autósülés Intelligens védelem a maximális gyermekbiztonságért! A Q-Retraktor Fix az 5 pontos belső biztonsági övet visszahúzó rendszerrel van felszer Teljes leírás >

Termékleírás

Casualplay Q-retraktor Fix 9-18kg autósülés


Intelligens védelem a maximális gyermekbiztonságért!


A Q-Retraktor Fix az 5 pontos belső biztonsági övet visszahúzó rendszerrel van felszerelve, mely azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik a gyermek testéhez, és folyamatosan állítható, ahogyan növekszik.Megfelel az ECE R44/04-es legújabb európai szabványnak.


Maximális védelem:
Csökkenti a gyermek elmozdulásának esélyét a hagyományos kézzel beállítható rendszerekhez képest. 30%-kal csökken a mellkasra ható gyorsulási erő, a fejre pedig 25%-kal.


Az övvisszahúzó rendszer úgy működik, mint egy jármű biztonsági öve, automatikusan beállítja a megfelelő méretet, így nem lehet helytelenül felszerelni.


A teljesen biztonságos rögzítéshez tartozik a felső heveder használata, amelyre nincs szükség, ha a támasztó rúddal rögzítjük.


Háttámlája több pozícióba állítható, akár menet közben is.

Isofixes rögzítőit, ha olyan autóba használjuk ahol nincs ilyen csatlakozó, akkor visszahúzhatóak.


Fejtámlának a magassága és a biztonsági övnek a hossza egyidejűleg állítható. Kiegyenlítik egymást, így automatikusan alkalmazkodik a gyermek növekedéséhez.


A huzat könnyedén levehető és 30 fokon mosható.

Gyártó
Casualplay
Méret
9-18 kg
Minimális súly
9 kg
Maximális súly
18 kg
Extra
5 pontos biztonsági öv dönthető Isofix

Az olcsó.hu Casualplay Q-retraktor Fix 9-18kg autósülés árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Casualplay Q-retraktor Fix 9-18kg autósülés vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.