Casualplay Multiprotector Fix 9-36kg


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Casualplay Multiprotector Fix 9-36kg Újdonság Magyarországon! Megérkeztek a Casualplay spanyol, prémium világmárka termékei! Az előrelátó szülőknek készültek a Casualplay autósül Teljes leírás >

Termékleírás

Casualplay Multiprotector Fix 9-36kg


Újdonság Magyarországon!

Megérkeztek a Casualplay spanyol, prémium világmárka termékei!Az előrelátó szülőknek készültek a Casualplay autósülései!Teljes védelem és maximális biztonság!
Mint a neve is jelzi, ez a gyermekbiztonsági rendszer több védelmi elemből áll.Teljesen forradalminak mondható, mert külön fejlesztések találhatóak az I. súlykategória számára, valamint a II. és III. súlykategória számára is gondolva fejlesztették ki a biztonsági és kényelmi funkciókat.Nagyobb biztonság a frontális ütközések ellen: Az I. súlykategóriába tartozó gyerekek számára kifejlesztett védőrendszer egyben övvezető is, így biztosítva a helyes bekötést és a biztonságot szemből. Ezt a védő elemet 3 pozícióba lehet helyezni a gyermek méretétől függően.Maximális oldalsó biztonság. Szerkezetét úgy alakították ki, hogy optimális oldalsó védelmet érjenek el, amellyel garantálják egy esetleges balesetnél az oldalirányú energiák elnyelését, ezzel minimálisra csökkentve a sérülés veszélyét.A Isofix csatlakozó rendszer nagyobb biztonságot és stabilitást ad az ülésnek, mivel megakadályozza a behelyezési közbeni hibákat. Továbbá, a Fix csatlakozók visszahúzhatóak, ezáltal ha nincs ISOFIX rendszer az autóban, akkor az autó saját biztonsági övével köthető be az ülés.Háttámlája dönthető és az ülés előrébb húzható, így ahogy a gyermek növekszik az autósülés alakítható hozzá, ezzel megnövelve az ülés élettartamát.A fejtámla 6 pozícióba állítható, így együtt növekszik az ülés a gyermekkel.Az I. súlykategória számára a külön kifejlesztett elülső biztonsági rendszeren keresztül kell az autó övét elvezetni, míg a II. és III. súlykategória már az autó belső biztonsági övét használja.Kisebb gyermek számára külön szűkítő betétet helyeztek el a fejrésznél, amit a későbbiekben könnyedén el lehet távolítani.A huzat tartós anyagból készült, levehető és 30 fokon mosható.Az autósülés megfelel az ECE R44/04 európai szabványnak.


Gyártó
Casualplay
Méret
9-36 kg
Minimális súly
9 kg
Maximális súly
36 kg
Extra
dönthető Isofix

Az olcsó.hu Casualplay Multiprotector Fix 9-36kg árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Casualplay Multiprotector Fix 9-36kg vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.