Casualplay Beat Fix Isofixes autósülés 9-25 kg


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Casualplay Beat Fix Isofix autósülés 9-25 kg red Ez a biztonsági gyermekülés az I., II. súlykategória csoportnak készült. Maximális kényelem és biztonság, kös Teljes leírás >

TermékleírásCasualplay Beat Fix Isofix autósülés 9-25 kg redEz a biztonsági gyermekülés az I., II. súlykategória csoportnak készült.


Maximális kényelem és biztonság, köszönhetően az Isofixes bekötési rendszernek, energia elnyelő szerkezet és extra párnázottság.

Isofix rendszer magában foglalja a harmadik biztonsági pontot (?). Tartozékként rendelkezésre áll egy kitámasztó láb, amellyel még biztonságosabban behelyezhető az autósülés.


Az Isofix rendszer nagyobb biztonságot és stabilitást ad, megakadályozza a helytelen bekötést.5 pozícióban állítható az ülés a teleszkópos rendszernek köszönhetően, maximális kényelmet biztosít a gyermek számára.3 pozícióba állítható a fejtámla magassága, így az ülés együtt növekszik a gyermekkel.A Beat Fix ülés extra párnázott oldallal készül, így még nagyobb védelmet nyújt az oldalirányú ütések ellen.


5 pontos biztonsági öve állítható, csattját úgy alakították ki, hogy a gyermekek számára nehezen nyitható legyen, így nem tudja véletlenül kikapcsolni.


Isofix nélkül is használható az autósülés, ilyenkor az autó 3 pontos biztonsági övével kell bekötni, hevederek és biztonsági zárak segítenek a helyes bekötésben.


Huzata levehető, és mosógépben 30 fokon mosható.


Megfelel az ECE R44/04-es európai szabványnak.


Gyártó
Casualplay
Méret
9-25 kg
Minimális súly
9 kg
Maximális súly
25 kg
Extra
5 pontos biztonsági öv dönthető Isofix

Az olcsó.hu Casualplay Beat Fix Isofixes autósülés 9-25 kg árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Casualplay Beat Fix Isofixes autósülés 9-25 kg vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.