Caretero Defender autósülés 9-18kg


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

9-18 kg-ig használható biztonsági autósülés Csak Isofix csatlakozókkal rögzíthető autósülés! - Oldalütközés ellen védő, puha, párnázott oldalszárnyak - Könnyen állítható fejtám Teljes leírás >

Termékleírás

9-18 kg-ig használható biztonsági autósülés Csak Isofix csatlakozókkal rögzíthető autósülés! - Oldalütközés ellen védő, puha, párnázott oldalszárnyak - Könnyen állítható fejtámla és öv - Állítható, 5 pontos biztonsági öv - Több fokozatban dönthető ülő rész - Belső felület párnázott és puha - Magas szintű oldal védelem - Top Tether intelligens bekötési rendszer, amely az ütközéssel arányosan nyeli el az energiát - A heveder egy olyan harmadik rögzítési pontot biztosít, ami megakadályozza az ülés elfordulását - Puha lélegző szövet és műbőr kombinációja, mely könnyen levehető és mosható Méretek: - külső méret: 54 x 43 x 72 cm - ülő felület: 30 x 30 cm Az autósülés súlya: 9,5 kg Megfelel az ECE R44/04 Európai szabványnak Az Isofix rendszer pozitív tulajdonsága: - Maximális védelem baleset esetén - Egyszerű, hibamentes rögzítési mód - Csökkenti a gyermekre ható lassulási nyomatékot azáltal, hogy a gyermekülés az autóval együtt mozog - Nincs késleltetési idő a fix rögzítési módból adódóan - A speciálisan kialakított váz elnyeli az ütközésből keletkező mozgási energiák nagy részét - A fix rögzítésnek köszönhetően csökken a fej előrebukásának mértéke Az autósülés kizárólag az Isofix rendszerrel csatlakoztatható a gépjárműbe!

Gyártó
Caretero
Méret
9-18 kg
Minimális súly
9 kg
Maximális súly
18 kg
Extra
5 pontos biztonsági öv

Az olcsó.hu Caretero Defender autósülés 9-18kg árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Caretero Defender autósülés 9-18kg vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.