BeSafe IZI Comfort gyerekülés


69.990 Ft

  A hátsó ülések ülőlapja és háttámlája közé benyúlva érezhetjük, hogy két pár szabványos tartófül van a padlólemezhez hegesztve. Ezekhez kell csatlakoztatni a gyerekülés al Teljes leírás >

Boltok és árak

BeSafe iZi comfort X3 autósülés 9-18 kg. #43 limitált  

Szállítási ár és információk:
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.

BeSafe iZi Modular i-Size bázistalp  

Szállítási ár és információk:
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.

BeSafe iZi Modular i-Size autósülés #01 Midnight Black  

Szállítási ár és információk:
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.

 

Szállítási ár és információk:
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.

111 890 Ft

Termékleírás

 

A hátsó ülések ülőlapja és háttámlája közé benyúlva érezhetjük, hogy két pár szabványos tartófül van a padlólemezhez hegesztve. Ezekhez kell csatlakoztatni a gyerekülés alapjából hátra kinyúló ISO norma szerinti körmöket. Az Isofix szabvány valódi előnye a biztonsági övvel beköthető gyermekülésekkel szemben, hogy teljesen kiküszöböli a hibás (nem kellő körültekintéssel végzett) rögzítés lehetőségét, illetve ütközéskor minimalizálja az elmozdulást.
Az iZi Comfort X1 Isofix a BeSafe egyik legújabb fejlesztése. A sorozatgyártás megkezdése előtt ezt az ülést is alapos vizsgálatnak és dinamikus teszteknek vetették alá. A legszigorúbbnak számító ADAC teszten „gut", vagyis jó minősítést ért el és a legújabb NPACS normákhoz igazított oldalvédelmi tesztet is nagyszerű eredménnyel zárta. (NPACS: a gyerekülések értékelésére irányuló, az EU által finanszírozott új program, amely összehangolt tesztelési és értékelési eljárásokat állapít meg.) Az ülést az ECE R44/04 direktíva szerint vizsgálták be és az I. kategóriában, 9-18 kg tömegű gyermekek számára, menetiránnyal szemben beépítve használható.
Dupla kagylóhéj, energiaelnyelő zónák - extra védelem, extra anyagokkal.
Négy fekvő pozíció - az ülés mindkét oldaláról beállítható.
A saját öv vállmagassága - kifűzés nélkül állítható.
Elegáns megjelenésű huzat - jól szellőző, bőrbarát anyagok felhasználásával.
Isofix rögzítés dupla biztonsággal - a rendszer kioldására csak a szülő képes.
Az isofix rögzítés egyik legfontosabb követelménye, hogy a gyerek még véletlenül sem tudja kinyitni. Az iZi Comfort X1 Isofix ülés rögzítő körmeit úgy alakították ki, hogy biztonsági reteszelés védje őket, lehetetlenné téve a véletlen kioldást.
Helyes bekötés jelző - csak akkor tökéletes a rögzítés, ha a zöld jelzés látható.
Ez az elmés kis szerkezet nagyon egyszerűen, de megbízhatóan ad visszaigazolást a szülőnek arról, hogy az ülés tökéletesen a helyére illeszkedik-e, vagy sem. Nyugodtak csak akkor lehetünk, ha az ülés lábtartóján mindkét oldalon a kis ablakocskákban zöld jelzést látunk. Soha ne helyezze a gyermeket az ülésbe, ha piros jelzést lát!
ihajtható, állítható padlótámasz - a leghatékonyabb előrebillenés gátló.
Az isofix körmök szilárdan rögzítik az ülést, de nem gátolják meg abban, hogy hirtelen lassuláskor előrebillenjen, komoly sérülésveszélynek kitéve a gyermek fejét és nyakcsigolyáját. A mérnökök ezért kifejlesztettek egy olyan kihajtható támasztólábat, amely az autó padlójára támaszkodva szinte tökéletesen meggátolja az ülés előrebillenését. Ezzel az állítható lábbal kiegészítve az isofix bekötés a ma ismert lehető legszilárdabb rögzítést biztosítja. Az iZi Comfort X1 Isofix úgy viselkedik az autóban, mintha a karosszéria része lenne és ezért képes igazán hatékony védelmet nyújtani.
Integrált lábtartó - a gyermek önállóan tud be- és kiszállni az ülésből.
A gondosan megtervezett üléskagyló kiválóan védi a gyermek testét és fejét még oldalütközések esetén is. De mi történik az ülésből kilógó lábacskákkal? A BeSafe mérnökei erre is gondoltak. Az ülés alapjával egybeépített lábtartó szilárd kerete ütközéskor megfelelő méretű szabad lábteret biztosít. Az ülésben elhelyezkedő gyermek lábai nem lógnak, hanem van hol megtámaszkodniuk. A nagyobbacska gyerekek a lábtartóra fellépve egyedül be- és ki tudnak szállni az ülésből. Az sem elhanyagolható előny, hogy a lábtartó megóvja az üléskárpitot a sáros cipőnyomoktól, ezért aztán igazán sokoldalú ez az egyszerű kis szerkezet.
3 pontos övvel is beköthető - szükségmegoldás régebbi járművekben
Az iZi Comfort X1 Isofix ülésen az isofix bekötés ellenére megmaradt minden olyan elem, amely lehetővé teszi a 3 pontos övvel történő bekötést is. Persze ez csak szükségmegoldás arra az esetre, ha egy régebbi típusú autóban nem állnának rendelkezésre isofix bekötési pontok.

Gyártó
Besafe
Méret
9-18 kg
Minimális súly
9 kg
Maximális súly
18 kg
Extra
5 pontos biztonsági öv Isofix

Az olcsó.hu BeSafe IZI Comfort gyerekülés árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BeSafe IZI Comfort gyerekülés vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások