Jané Mila multifunkciós etetőszék - T25


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Jané Mila multifunkciós etetőszék A Jané Mila multifunkciós etetőszék, ami pihenőszéknek is használható. Jané Mila multifunkciós etetőszék A Jané Mila multifunkciós etetőszéket újsz Teljes leírás >

Termékleírás

Jané Mila multifunkciós etetőszék A Jané Mila multifunkciós etetőszék, ami pihenőszéknek is használható. Jané Mila multifunkciós etetőszék A Jané Mila multifunkciós etetőszéket újszülött kortól három éves korig használhatja a gyermek. A pihenőszéket újszülött kortól 9 kg-os súlyig használhatja. Az etetőszék funkciót fél éves kortól ajánlott használni, amikor már saját magától képes ülni a baba. Az etetőszéknek 6 állítható funkciója van. Gyorsan és egyszerűen összecsukható az etetőszék, így amikor nem használjátok könnyen el lehet rejteni. Huzata kivehető és könnyen tisztítható. Tálcája dupla kialakítású, ami megkönnyíti a kiöntött étel és ital eltakarítását. Kis pohártartó rész alakítottak ki rajta, hogy mindennek meglegyen a saját helye. A tálca és az ülés távolsága beállítható a kisebb és nagyobb gyerekek számára, és le is vehető, ha éppen nincs rá szükségetek.

Az olcsó.hu Jané Mila multifunkciós etetőszék - T25 Granola árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Jané Mila multifunkciós etetőszék - T25 Granola vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.