Babymoov Yoo-See kamerás bébiőrző


59.980 Ft

Babymoov Yoo-See kamerás bébiőrző A YOO-See a szülők számára készült, akik mindennapi egyszerűséget és nyugalmat keresnek, amikor a babát figyelik. Az ,,Egy gomb = egy funkció" menü azt Teljes leírás >

Termékleírás

Babymoov Yoo-See kamerás bébiőrző A YOO-See a szülők számára készült, akik mindennapi egyszerűséget és nyugalmat keresnek, amikor a babát figyelik. Az ,,Egy gomb = egy funkció" menü azt jelenti, hogy mindenki számára könnyen használható. Egyszerű telepítés és rugalmas mozgás. A 250 m-es hatótávolság azt jelenti, hogy a házban bárhol figyelemmel kísérheti a babát. Az éjszakai látás lehetővé teszi, hogy éjszaka figyelje a babát. 4 kamerát csatlakoztathat 1 vevőhöz. A kompakt kialakítás helyet takarít meg. Falra szerelőkészlettel. Kiváló minőségű 2,4 "-es digitális képernyő. ,,Egy gomb = egy funkció" menü. VOX funkció (hang aktiválva) Tiszta hang, zéró interferenciával. Talk Back funkció - válaszolhat a babára bárhol a házban. Automatikus csatornaválasztás. Hallható és vizuális riasztások. Állítható hangerő. X2 Zoom. Kiváló éjszakai látás mód. Teljesítmény: 50,11 mW. Frekvencia: 2,4 GHz. 2 mellékelt adapter (vevő és kamera számára). Újratölthető lítium akkumulátor vevőhöz (mellékelt adapter).

Gyártó
Babymoov
Típus
Kamerás bébiőr

Az olcsó.hu Babymoov Yoo-See kamerás bébiőrző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Babymoov Yoo-See kamerás bébiőrző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások