Babymoov Visio Care Babaőr


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Babymoov megalkotta eddigi legjobb és legmodernebb babafigyelőjét! Ez az egyirányú babaőr mindig elárulja a Szülőknek ha a babának valami baja van. A megszokott funkciókon kívül ennek a b Teljes leírás >

Termékleírás

A Babymoov megalkotta eddigi legjobb és legmodernebb babafigyelőjét! Ez az egyirányú babaőr mindig elárulja a Szülőknek ha a babának valami baja van. A megszokott funkciókon kívül ennek a bébiőrnek a segítéségével már élő képe segítségével is figyelhetjük gyermekünket! Segítségével nyugodtan magára hagyhatjuk a kicsit, mivel mindig hallani és látni fogjuk, hogy éppen mit csinál. Nem kell minden neszre berohanni a babaszobába, hiszen csak ránézünk a képernyőre, és már tudjuk is éppen mi történik csemeténk körül. A készüléken beállíthatjuk a vevő egység érzékenységét és hangerejét is. A visszajelző lámpák segítségével rögtön értesülünk arról ha elvesztette a jelet, vagy ha merül az akkumulátor. A kicsik érdekében a készülék a lehető legkevesebb sugárzást bocsájtja ki magából!

Gyártó
Babymoov
Típus
Bébiőr

Az olcsó.hu Babymoov Visio Care Babaőr árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Babymoov Visio Care Babaőr vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.