Thule Urban Glide 2 Dark Shadow Sport babakocsi


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A futó babakocsi főbb ismérvei: három, nagy átmérőjű kereke egymástól távol helyezkedik el, így nagy stabilitással rendelkezik kétszemélyes fülke a gumik felfújhatóak (és nem töm Teljes leírás >

Termékleírás

A futó babakocsi főbb ismérvei:


három, nagy átmérőjű kereke egymástól távol helyezkedik el, így nagy stabilitással rendelkezik
kétszemélyes fülke
a gumik felfújhatóak (és nem tömörek) a rázkódásmentes utazás érdekében.
első kereke fixálható, mert a bolygó kerék balesetveszélyes futás közben.
kapaszkodójához csuklópánttal köthetjük magunkat
napellenző az erősebb menetszél miatt.
dönthető gyerekülés, biztonsági övvel.
babakocsi maximális szélessége: 78 cm
utastér szélessége: 2 x 32 cm
üléstámla magassága: 53 cm
maximális terhelhetőség: 45 kg
garancia: 10 év a vázra, 2 év a szövetre


A babakocsis futás intézménye remek találmány és rengetegen űzik tőlünk nyugatabbra. A Thule Urban Glide futóbabakocsi pehelysúlyú versenyző. Alighogy átlépi a 14 kg-os határt. Amikor éppen nincs rá szükség, vagy szállítani kellene csomagtartóban, két mozdulattal összehajtható és a kerekeket kihúzva ikerkocsihoz képest kis helyen tárolható. A Thule-tól megszoktuk az ergonomikus kezelhetőséget és a Glide-ok esetében is ugyanilyen kényelmes az összezárás és a kerekek kivétele. Szerszámmentes használt szinte minden THULE termék ismérve, így a futóbabakocsikra is jellemző ez a tulajdonság.

Komfort
Az ülőfelület kényelmesen párnázott, oldalról is körbeöleli az utast. A választható üléspozíciók 45 és 80 fok között fokozatmentesen lehet állítani egy heveder segítségével.

Tárolók
Belül mindkét oldalt hálós zsebek találhatók, ami nem csak a szülőknek, de a gyerkőcnek is remekbe szabott tárolóhelyként funkciónál.

Árnyékolás, szellőzés
A Thule Urban Glide napellenzője számos pozícióban megállítható, hogy minden féle időjárási körülményhez megfelelően be tudjuk állítani. Közel teljesen képes befedni az utasteret, miközben elöl teljes szélességben futó fényvisszaverő csíkban és egy hálós szélvédőben végződik. Felül egy felnyitható hálós ablak található, amin keresztül a szülő ellenőrizheti a csemetét és viszont.

Biztonság
A biztonsági öv az autós gyerekülésekhez hasonló elven működik. Az kifejezetten kényelmes, hogy a jobb és bal oldali pántot külön-külön is be lehet csatolni. Kinyitni két gomb egyidejű benyomásával lehet, ami jelentősen csökkenti annak az esélyét, hogy a gyerek oldja a csatot.

Lengéscsillapítás
A Thule Urban Glide: 12 és 16 collos, felfújható kerekeken fut. A hátsó kerek lengéscsillapítása még rázós terepen tolva is megállja a helyét, az egyenetlen aszfalt rezgéseit pedig tökéletesen kisimítják.

Markolat
A markolat számos szögben állítható a felhasználó testmagasságától, kartartásától függően. A futó babakocsiknál szükséges karpánt integrálva van. 


Gyártó
Thule
Típus
Ikerbabakocsi
Extra
Fékezhető

Az olcsó.hu Thule Urban Glide 2 Dark Shadow Sport babakocsi árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Thule Urban Glide 2 Dark Shadow Sport babakocsi vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.