Thule Glide 1 Dark Shadow Sport babakocsi


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

  A Thule Glide egy magas minőségű sportbabakocsi. Súlya rendkívűl alacsony az alumínium váznak köszönhetően. Aerodinamikus formája nem csak divatos de hatékony is. A futás szinte minden Teljes leírás >

Termékleírás

  A Thule Glide egy magas minőségű sportbabakocsi. Súlya rendkívűl alacsony az alumínium váznak köszönhetően. Aerodinamikus formája nem csak divatos de hatékony is. A futás szinte minden ágában használható, még akár enyhe terepen is.A futó babakocsi főbb ismérvei:


három, nagy átmérőjű kereke egymástól távol helyezkedik el
nagy stabilitás
a gumik felfújhatóak (és nem tömörek) a rázkódásmentes utazás érdekében
első kereke fix
kapaszkodójához csuklópánttal köthetjük magunkat
napellenző az erősebb menetszél miatt
dönthető gyerekülés, biztonsági övvel
babakocsi maximális szélessége: 65 cm
utastér szélessége: 34 cm
üléstámla magassága: 53 cm
maximális terhelhetőség: 34 kg
garancia: 10 év a vázra, 2 év a szövetre


A babakocsis futás intézménye remek találmány és rengetegen űzik tőlünk nyugatabbra. A Thule Glide pehelysúlyú versenyző. Alighogy átlépi a 10 kg-os határt. Amikor éppen nincs rá szükség, vagy szállítani kellene csomagtartóban, két mozdulattal összehajtható és a kerekeket kihúzva egy sporttáskányi területen tárolható. A Thule-tól megszoktuk az ergonomikus kezelhetőséget és a Glide-ok esetében is ugyanilyen kényelmes az összezárás és a kerekek kivétele. Szerszámmentes használt szinte minden THULE termék ismérve, így a futóbabakocsikra is jellemző ez a tulajdonság.

Komfort
Az ülőfelület kényelmesen párnázott, oldalról is körbeöleli az utast. A választható üléspozíciók 45 és 80 fok között fokozatmentesen lehet állítani egy heveder segítségével.

Tárolók
Belül mindkét oldalt hálós zsebek találhatók, ami nem csak a szülőknek, de a gyerkőcnek is remekbe szabott tárolóhelyként funkciónál.

Árnyékolás, szellőzés
A Thule Urban Glide napellenzője számos pozícióban megállítható, hogy minden féle időjárási körülményhez megfelelően be tudjuk állítani. Közel teljesen képes befedni az utasteret, miközben elöl teljes szélességben futó fényvisszaverő csíkban és egy hálós szélvédőben végződik. Felül egy felnyitható hálós ablak található, amin keresztül a szülő ellenőrizheti a csemetét és viszont.

Biztonság
A biztonsági öv az autós gyerekülésekhez hasonló elven működik. Az kifejezetten kényelmes, hogy a jobb és bal oldali pántot külön-külön is be lehet csatolni. Kinyitni két gomb egyidejű benyomásával lehet, ami jelentősen csökkenti annak az esélyét, hogy a gyerek oldja azt.

Lengéscsillapítás
A Thule Urban Glide: 18 és 16 collos, felfújható kerekeken gurul. A hátsó kerek lengéscsillapítása még rázós terepen tolva is megállja a helyét, az egyenetlen aszfalt rezgéseit pedig tökéletesen kisimítják.

Markolat
A markolat számos szögben állítható a felhasználó testmagasságától, kartartásától függően. A futó babakocsiknál szükséges karpánt integrálva van. 
Gyártó
Thule
Típus
3 kerekű babakocsi
Szállíthatóság
Esernyőre csukható
Extra
Fékezhető

Az olcsó.hu Thule Glide 1 Dark Shadow Sport babakocsi árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Thule Glide 1 Dark Shadow Sport babakocsi vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.