TAKO MONODI multifunkciós babakocsi 2in1


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A váz a kerekekkel; Mélykocsi gondola - lábzsák – tető; Sportkocsi felépítmény - lábzsák – tető;; Esővédo fólia; Táska és bevásárló kosár .   Tako MONODI multifunkciós babakoc Teljes leírás >

Termékleírás

A váz a kerekekkel; Mélykocsi gondola - lábzsák – tető; Sportkocsi felépítmény - lábzsák – tető;; Esővédo fólia; Táska és bevásárló kosár .   Tako MONODI multifunkciós babakocsi tulajdonságai:   Excluzív megjelenés , egyedi design, kiváló anyagminőség és egyedi rúgós felfüggesztés. Bármelyik felépítményt – mélykocsi, sportkocsi, autós hordozó - rögzíthetjük a vázra a menetiránnyal szemben vagy annak háttal. Állítható rugózási keménység. Központi fék. Nagyméretű bolygósítható kerekek, fixálási lehetőséggel. Sportos felnik, felfújható abroncsokkal Állítható magasságú tolókar. Könnyen összecsukható váz, összecsukva rendkívül kicsi helyigénnyel 42×99×60. Egyszeruen rögzíthető, nagy, többfunkciós kosár. Tolókarra rögzíthető táska. Puha bőr markolat. 0-36 hónapos korig illetve15 kg-os súlyig.

Gyártó
Tako
Típus
Multifunkciós babakocsi
Szállíthatóság
Lapra csukható
Extra
Fékezhető

Az olcsó.hu TAKO MONODI multifunkciós babakocsi 2in1 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TAKO MONODI multifunkciós babakocsi 2in1 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.