Chicco Trio Sprint babakocsi


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Klasszikus Chicco babakocsi, sportos dizájn. Autóban szállítható hordozóval és mózeskosárral együtt kapható. Újszülött kortól ajánljuk. Bolygósítható első kerekek. A tolókar 8 pozí Teljes leírás >

Termékleírás

Klasszikus Chicco babakocsi, sportos dizájn. Autóban szállítható hordozóval és mózeskosárral együtt kapható.
Újszülött kortól ajánljuk.
Bolygósítható első kerekek. A tolókar 8 pozícióba állítható, gyakorlatilag 360 fokban körbe forgatható, így annak megfelelően, hogy kényelmesebb épp az adott terepen tolni a babakocsit, a tolókar állítható.

Tartozékok: puha, meleg lábzsák, esővédő, téli/nyári kupola, kosár, pelenkázó táska.

Külön megvásárolható:
CHICCO mózeskosár rögzítőszett autóba KIT TRIO CAR ( ...click... ) Ha a mózest az autóban akarjuk szállítani, akkor a gyermek biztonságos bekötése érdekében kötelező a mózes bekötő szett használata. Magát a mózest az autó biztonsági övével erősítjük a hátsóülésre, keresztbe fektetve.

Mózes használata (kb. 6 hónapos korig):

A babakocsira a Click-Clack System segítségével egy pillanat alatt fixálhatjuk a mózeskosarat, mely 100%-os vízszintes fekvést biztosít, a mózes fejrészének dőleszöge álíltható, ha a baba háton fekszik. A mózeskosár könnyű (4,1kg). A mózeskosár tartozéka a lábzsák, ami benne van a teljes trio árában.

Sportkocsis összeállítás (kb 6 hónapos kor után):

Alumínium vázas (könnyített) esernyőre csukható babakocsi. 4 pozícióba dönthető háttámla. 5 pontos biztonsági övrendszer. Dupla kerekei vannak, amiből az elsők bolygósíthatók, a hátsók központilag fékezhetőek.

A babakocsi váz és sportülés súlya együtt csupán: 7,5 kg !

Összecsukva a méret: 109 cm x 36 cm. Teleszkópos csukódás.

Tartozékok: lábzsák, alsó bevásárlóháló, esővédő, pelenkázó táska (pelenkázó lappal).

Synthesis XT-Plus hordozó-autósülés:

A babakocsi vázára egy kattintással felhelyezhető (Click-Clack system)

Side Safety Sytem: Oldalütközés elleni védelem. 0-13 kg-ig használható, CSAK menetiránnyal ellentétesen köthető be első és hátsó ülésre egyaránt.

Kizárólag olyan ülésre köthető be, ahol kikapcsolható a légzsák vagy nincs, különben életveszélyes és tilos!!! 3 pontos központi övfeszítővel rendelkezik.

Huzata levehető, mosható.

Hordozó-autósülés súlya: 3,2 kg.

Gyártó
Chicco
Típus
Multifunkciós babakocsi
Szállíthatóság
Lapra csukható
Használható (kortól)
Extra
Fékezhető

Az olcsó.hu Chicco Trio Sprint babakocsi árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Chicco Trio Sprint babakocsi vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.