Cam Combi Baby babakocsi


79.900 Ft

Egy multifunkcionális termék, amely a következõ elemeket tartalmazza: - Mély babakocsi, mózeskosár (új fejlesztés!): A kényelmes mózeskosár háttámlájának dõlésszöge állítható, Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás


Egy multifunkcionális termék, amely a következõ elemeket tartalmazza:

- Mély babakocsi, mózeskosár (új fejlesztés!):

A kényelmes mózeskosár háttámlájának dõlésszöge állítható, és oldalra ringatható az alsó rész új kialakítása miatt. A babakocsira rögzítve a COMBI FAMILY mint egy mély babakocsi használható. A mózeskosarat teljesen új fejlesztésû, merev mûanyag fogóval látták el, ami a hordozást és az autóban való elhelyezést is megkönnyíti (QUICKY system). A belsõ rész anyaga pamut. 30 °C-on mosható. 0-tól 5-6 hónapos korig. A babakocsi esernyõre csukható. Elsõ kerekei fixálhatóak, illetve bolygósíthatóak. A hátsó kerekek központilag fékezhetõk. A kocsi ülõrésze kivehetõ, így könnyebbé válik a mélykocsis szerkezet.

- Nyári könnyû sportkocsi: Levehetõ tetõvel, 4 hónapostól 3 éves korig. Továbbá ha a babakocsit sportkocsiként használjuk a mózeskosár lábzsákjával és búratetejével könnyen télijesíthetõ.

- Tartozéka: Napfénytetõ a sportkocsi kialakításához. Esõvédõ, ami a COMBI FAMILY minden kombinációjára illeszthetõ. Praktikus táska, mely kívülrõl a babakocsi színéhez alkalmazkodik, belülrõl pedig pvc, így könnyen tisztítható.

- Bye bye bébiülés:

Autós biztonsági gyermekülés (group 0+) 0-13 kg közötti gyermekek számára állítható fogóval, napvédõvel. Huzata levehetõ, mosható. A babakocsi vázra egyszerûen és biztonságosan kétirányban rögzíthetõ. 3 pontos központi övfeszítõvel rendelkezik.

CSAK menetiránnyal ellentétesen köthetõ be elsõ és hátsó ülésre egyaránt. Kizárólag olyan ülésre köthetõ be, ahol kikapcsolható a légzsák vagy nincs, különben életveszélyes és tilos!!!

Méretek:

Babakocsi : 92 x 56 x 104,5 cm

Autósülés : 69 x 44 x 60 cm

Táska : 40 x 15 x 31 cm

Súly (mózeskosárral együtt): 11,4 kg

Súly (váz): 7,4 kg

Súly (sportülő résszel): 9,6 kg

Gyártó
CAM
Típus
Multifunkciós babakocsi
Szállíthatóság
Lapra csukható
Használható (kortól)
Extra
Fékezhető Lábzsákkal

Az olcsó.hu Cam Combi Baby babakocsi árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Cam Combi Baby babakocsi vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások