Britax Dual4 Babakocsi


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

- Újszülött kortól használható babakocsi. - Lapra csukható babakocsi. - Könnyű alumínium váz. - Teleszkópos rugózás. - Alacsony súlypont biztosítja a stabilitást. - 5 pontos biztonsági Teljes leírás >

Termékleírás

- Újszülött kortól használható babakocsi. - Lapra csukható babakocsi. - Könnyű alumínium váz. - Teleszkópos rugózás. - Alacsony súlypont biztosítja a stabilitást. - 5 pontos biztonsági öv. - Kétoldali fényvisszaverők a nagyobb láthatóság, biztonság miatt. - Levehető a karfa és annak huzata is. - Levehető, lehajtható ablakos napfénytető. - Több fokozatban dönthető háttámla (vízszintesre is). - Több fokozatban állítható lábtartó. - Rugalmas felfüggesztésű bolygósítható, fékezhető első kerék. - Tolókar magassága állítható. - Könnyen hozzáférhető nagyméretű bevásárlókosár. - A fő ülés használható hátrafelé vagy előrefelé, valamint fekvő helyzetbe dönthető újszülöttek részére. A Britax Dual babakocsi, a második üléssel kiegészítve, egy tandem utazási rendszerré alakítható két gyermek részére, a születéstől a kisgyermek korig. A Britax Dual babakocsit lehet használni a különböző korú gyermekeknek vagy ikreknek ülő pozícióban, illetve csecsemő hordózó szerelhető akár az első vagy a hátsó helyre.

Típus
Sport babakocsi
Szállíthatóság
Esernyőre csukható
Extra
Fékezhető

Az olcsó.hu Britax Dual4 Babakocsi árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Britax Dual4 Babakocsi vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.