BéBéGo KS604 sport babakocsi


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

BéBéGo KS604 sport babakocsi Utazásokhoz kiváló választás, hiszen kicsi, könnyű és jól manőverezhető sport babakocsi! BéBéGo KS604 sport babakocsi Kinkek ajánljuk? A BéBéGo sport babak Teljes leírás >

Termékleírás

BéBéGo KS604 sport babakocsi Utazásokhoz kiváló választás, hiszen kicsi, könnyű és jól manőverezhető sport babakocsi! BéBéGo KS604 sport babakocsi Kinkek ajánljuk? A BéBéGo sport babakocsiát ajánljuk azoknak, akik egy sptrapabíró, könnyen kezelhető babakocsit szeretnének vásárolni, melyet magukkal tudnak vinni a hosszabb-rövidebb utazásokhoz egyaránt! Jellemzők: A BéBéGo esernyőre csukható babakocsija kis méretének köszönhetően kényelmesen elfér minden csomagtartóban, így magatokkal tudjátok vinni a nyaralásokra. Könnyedén, akár egy kézzel is összecsukható. Könnyített alumínium vázzal rendelkezik, így nem csak a kirándulásokhoz, hanem a tömegközlekedéshez is remek választás, hiszen könnyű súlya miatt biztosan nem lesz gond a lépcsőzéssel sem. Kupolával ellátott, mely megvédi a kicsit az erős napsugárzástól, de természetesen fel is hajtható, ha nem lenne rá szükség. Jól manőverezhető babakocsi, hiszen dupla kerekekkel rendelkezik. Az első kerekei bolygósíthatóak-fixálhatóak, míg a hátrók fékezhetőek. Ülőrésze kényelmes kialakítású és 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik. Praktikus lábtartója teszi teljesen komfortossá.

Gyártó
BéBé Go
Típus
Sport babakocsi
Szállíthatóság
Esernyőre csukható
Használható (kortól)
6 hónapos
Extra
Fékezhető

Az olcsó.hu BéBéGo KS604 sport babakocsi árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BéBéGo KS604 sport babakocsi vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.