Drapp Palinta függőhinta


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Palinta függőhinták több éves tapasztalattal, egyedi tervezéssel készültek, nagy gonddal és odafigyeléssel. Mitől ad más élményt, mint egy hagyományos szobahinta?  a Bobojca Teljes leírás >

TermékleírásA Palinta függőhinták több éves tapasztalattal, egyedi tervezéssel készültek, nagy gonddal és odafigyeléssel.

Mitől ad más élményt, mint egy hagyományos szobahinta? a Bobojca Palinta fejleszti a gyerekek egyensúly érzékét és mozgáskoordinációját - ez oly annyira elismert, hogy a legtöbb készségfejlesztő játszóházban is található hasonló hinta, ill. mozgásfejlesztő központokban is alkalmazzák, különösen  Aires-terápiához

mivel nem csak előre-hátra mozog, hanem a tér minden irányába, nagyobb élményt nyújt a „hagyományos” hintáknál               

 beltéren a plafonhoz rögzítve, de akár kültéren egy fára felkötve is használható

az extra kényelem érdekében egy, a külső huzathoz illő babzsák párna készült (anti-allergén polisztirol gyöngyökkel megtöltve (nem darálékkal, hanem tiszta, jó minőségű golyócskákkal), mely kivehető a hintából, a huzatot pedig le lehet venni, hogy könnyű legyen tisztítani

a hinta  a legerősebb, sávolyszövésű anyagból lett elkészítve, tartós és rendkívül strapabíró

3 éves kor alatt használata felügyeletet igényel, mivel kialakítása nem teszi lehetővé, hogy a kicsit egyedül hagyjuk benne!

 


Tökéletes játék és egy meghitt „kuckó” NEM csak a család legfiatalabb tagjainak
 

Mit is jelent ez?


A hintát egyedi módon olyan méretben készítjük, hogy intenzíven terhelhető legyen akár egy felnőtt által is. Tehát a Vásárlónak a megfelelő felfüggesztésről kell gondoskodni, s ha az is kivitelezhető, akár a szülők is hintázhatnak kisbabáikkal, illetve a gyerkőc hosszú-hosszú éveken át használhatja szeretett Palintáját.
 


Tapasztalataink szerint kisbaba korban csodás, megnyugtató érzés a Picinek hasfájás esetén. Az addig vöröslő fejjel üvöltő kicsi, pillanatok alatt megnyugszik a hintában.
 

Később remek nyugi-kuckó, lecsendesedéshez ...ám, ha átjönnek a barátok, a mókázás központja :)Iskolás és még idősebb korban jó benne elbújni, a zajos világ elől kicsit kikapcsolódni, zenét hallgatni, olvasgatni.Ez a hinta, biztosan nem fog a szekrény tetején porosodni, így tökéletesen beleillik a Bobojca dolgok tárházába.


A csomag tartalma 1 db hinta  a hozzá való babzsák párnával, 2 méter kötél a felfüggesztéshez

Mérete: 170 cm hosszú, a párna átmérője 70 cm.

 
Terhelhetősége: 200 Kg
 Az olcsó.hu Drapp Palinta függőhinta árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Drapp Palinta függőhinta vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.