Valentine One V1 radar- és lézerdetektor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Valentine One az egyetlen, két radarantennával forgalmazott radardetektor Magyarországon. Fejlett riasztási rendszerével tájékoztatja a sofőrt a beérkező jelek irányáról (előlről, hátu Teljes leírás >

Termékleírás

A Valentine One az egyetlen, két radarantennával forgalmazott radardetektor Magyarországon. Fejlett riasztási rendszerével tájékoztatja a sofőrt a beérkező jelek irányáról (előlről, hátulról vagy a balról-jobbról érkező a radarjelekről) és számáról (egy kis kijelzőn jelzi, hogy hány radaros riasztás észlel, tehát ha 2-300 méteren belül két rendőr autó is mérne radarral vagy lézerrel, akkor egy 2-est ír ki). Maximális érzékenységű, professzionális detektor.

Kifejezetten ajánljuk azoknak akik sokat közlekednek olyan területeken ahol még használnak radaros mérőeszközöket. Megjegyezendő azonban, hogy Magyarországon már több olyan megye is van, ahol egyetlen egy darab radaros mérőeszköz sincs, hanem már csak lézerrel mérnek. Ezért mindeféleképpen javasolt valamilyen (Kiyo vagy Blinder) lézerblokkoló beszerzése is a biztonságos közlekedéshez!
A Valentine radar-lézerdetektor bár nagyon érzekeny és mindent nagyon megbízhatóan jelez, azonban a lézeres mérésekre ez sem jelent megoldást (a lézer mérések ellene hatékonyan csak lézerblokkolóval lehet védekezni).

A radaros méréseknél azonban a Valentine messze felülmúlja a konkurens termékeket, hiszen kb. 30-40%-al korábban jelez, mint a többi detektor (így pl. a Kiyo 5.0 Euro Solar is). Egy amerikai független méréseket végző társaság eredményeiből is jól látszik, hogy a Valentine már közel 1 km-es távolságból képes jelezni a radarjeket (a táblázatban a Ka sávot tesztelték, de hasonló az eredmény a többi frekvencia sávon is).

A Valentine One V1 szoftveresen frissíthető, így csak egyszer kell megvásárolni a készüléket és amennyiben a későbbiekben bármilyen újítás vagy változtatás miatt frissítésre lenne szükség az könnyedén elvégezhető.

Főbb tulajdonságok:

EURO üzemmód
Radar érzékelők: X, K, Ka, Ku sáv, 360fok , dupla antenna (egy elől, egy pedig hátul)
Lézer érzékelés (dupla lézer szenzor, egy elől - egy pedig hátul)
Jól olvasható kijelző
Többszintű riasztás
Városi és autópálya üzemmód
Hang és fényriasztás
Hangerő állítás
Üzemmód megtartása kikapcsolás után
Automata némítás üzemmód
Néma üzemmód
Automatikus fényerőállítás
Indításkor önteszt lefuttatása
Választható sávok
Riasztási prioritás
360 fokos védelem
Digitális jelfeldolgozás , DSP
Hangriasztás
Több radarforrás egyidejű megjelenítése
Magnézium ház
Teljes programozhatóság

Típus
Lézerdetektor Radardetektor

Az olcsó.hu Valentine One V1 radar- és lézerdetektor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Valentine One V1 radar- és lézerdetektor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.