Lézer detektor Elitech BLS SX


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Lézer szenzor az összes tartományban Teljesen átfogó lézer detektor, vagyis inkább szenzor. Feladata, hogy az összes bejövő lézer jelet érzékelje, illetve jelzést küldjön a sofőrnek, ha Teljes leírás >

Termékleírás

Lézer szenzor az összes tartományban Teljesen átfogó lézer detektor, vagyis inkább szenzor. Feladata, hogy az összes bejövő lézer jelet érzékelje, illetve jelzést küldjön a sofőrnek, ha az autót lézer éri. Mindenfajta lézer sugár érzékel, nagyjából úgy lehet elképzelni, mintha lenne egy TV-nk ami az összes távirányítónak a gombját érzékeli. Tehát ha az autónkra (szenzorra) lézersugarat irányítanak, vagyis elkezdik bemérni, egy csipogó hang azonnal jelzi, legyen az bármilyen frekvencián. A három lencsés lézer szenzor széles látókörben (nagyjából 160 ) képest fogni jeleket. Beltéri visszajelző egysége maga a szivargyújtós csipogó, melyen keresztül a tápot is kapja. A lézer detektor kizárólag 12V-ról üzemeltethető! A csomagolás tartalmazza: 1db három lencsés érzékelő szenzort 1db tápkábelt 1db szivargyújtós tápegységet (csipogót) 4db gyorskötözőt Hogyan szereljük be a detektort? 1. Válasszunk egy ideális helyet a szenzornak, ami nem akadályozza, hogy szabad rálátása legyen az útra. A sebességmérő lézerek, minden esetben a rendszámtáblát figyelik, így célszerű a közelében elhelyezni a szenzort. Mielőtt feltennénk a szenzort, gondoljuk át előtte, hogy hogyan fogjuk a kábelét bevezetni az autó belterébe, ahonnan a tápot kapja. Erre elég sok kábel áll rendelkezésre, egészen pontosan 4 méter és szükség esetén talán még toldható is, ugyanis 3,5-ös stereo jack dugó van a végén, ami a fülhallgatóknál már ismert! Ha átgondoltuk, akkor tisztítsuk és zsírtalanítsuk azt a helyet, ahová a szenzor fog kerülni, majd a szenzoron levő rendkívül erős kétoldalú ragasztó segítségével rögzítsük. 2. A kábelt vezessük el egész a szivargyújtóig. 3. A rendszerhez levő szivargyújtós tápegységébe a sensor aljzatba csatlakoztassuk a már említett jack dugót. 4. Ezen felül maradt még egy segédkábelünk, ennek akkor vehetjük hasznát, ha rendelkezünk EliTech Sat-Elite rendszerrel. Ha a bekötést jól végeztük, akkor a lézer jelre heves csipogásba kezd a szivargyújtós tápegységünk. Figyelem! Néhány országban tiltott lehet a lézerdetektorok használata, ha külföldre utazik, kérem előzetesen tájékozódjon az erre vonatkozó jogszabályokról.

Típus
Lézerdetektor

Az olcsó.hu Lézer detektor Elitech BLS SX árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lézer detektor Elitech BLS SX vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.