Kiyo LaserPro 3 traffipax lézerblokkoló SCS-103


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az újonnan üzembe helyezett SCS-103 lézert is blokkolja. A Blinder mellett a legjobban keresett lézerblokkoló. Beszerelőknek viszonteladás. Az SCS-103 egészen 0 méterig blokkolható szakszerű Teljes leírás >

Termékleírás

Az újonnan üzembe helyezett SCS-103 lézert is blokkolja. A Blinder mellett a legjobban keresett lézerblokkoló. Beszerelőknek viszonteladás. Az SCS-103 egészen 0 méterig blokkolható szakszerű beszerelési mód mellett. Az áruszállítók és a taxitársaságok köréből is sokan használják, ezért folyamatosan kapjuk a pozitív visszajelzéseket.A Kiyo egyik előnye, hogy 3 blokkolófejet tartalmaz. Ennek a nagyon közeli mérések esetében lehet jelentősége, mivel a lézer keveset szóródik kis távolságból. A több fejnek nem csak a blokkolási képesség, hanem az érzékelés szempontjából is nagy jelentősége lehet. Ha kevés blokkolófej van egy autóra felszerelve, akkor nagyon közeli mérés esetén előfordulhat, hogy bemérik az autót, mert a blokkolófej nem kap a lézerből és így nem is kezdi el időben a blokkolást. Ekkor már teljesen mindegy milyen erős a fej blokkoló képessége. Minél nagyobb az autó mérete szemből, annál fontosabb a több fej beszerelése (pl. terepjárók, kisbuszok stb.).Néha összemossák ezt a 2 dolgot, pedig ez lényeges lehet a nagyon közeli (100 méter) alatti mérések esetében.A megfelelő védelem az autó méreteitől és a vezetési szokásoktól is függ, ezért érdemes tanácsot kérni. Ez különösen magas autók (teherautók, buszok, terepjárók) esetén fontos, mert ilyen autóknál több fejet kell elszórni az autó teljes felületén.A Kiyo blokkolókat buszokba, terepjárókba, luxusautókba és kisautókba is szereljük. A Kiyo LaserPro nem frissíthető, azonban a frissíthető blokkolóknál is körülbelül 1 hónap a frissítés megjelenése. Addig pedig elkészül a frissített Kiyo is, és egy frissíthető blokkoló árán akár 4 Kiyo szettet is lehet vásárolni!A frissíthetők közül a dán Blinder lézerblokkolókat emeljük ki az ár/érték arány szerint. A Blinder előnye, hogy érzékenyebb, és frissíthető a szoftver. Lehet keverni más blokkolókkal, pl. Blinder előre és Kiyo hátra (nagy autóknál). Mi Kiyo és Blinder blokkolókat használunk.Teherautók védelmét is könnyedén ellátja. Beszerelés történt Nissan Navara, Mercedes Sprinter (hűtőkocsi), Ford Transit stb. A 175/2003 (X.28.) Korm. rendelet hatályba lépését követően a radar detektorok és a lézerjelzők már nem tartoznak a "közbiztonságra különösen veszélyes eszközök" kategóriájába, tehát 2003. december 1-től az eddigi tiltás megszűnt Magyarországon. Főbb tulajdonságok:- hangjelzés: amennyiben a készülék lézeres támadást érzékel azonnal elkezdi azt blokkolni. A sofőrt hangjelzéssel riasztja, aki azonnal megkezdi a fékezést. - hangerőszabályzás: a belső modulon hangerőszabályzó gomb is található. - ki- és bekapcsolási lehetőség: a készülék bármikor könnyen ki- illetve bekapcsolható. - üzemkész állapot visszajelzése: mindhárom blokkoló fej rendelkezik belső visszajelzővel, így mindig meggyőződhetünk azok működéséről. - némítási funkció: gombnyomásra némítható. - nagyon egyszerű beszerelhetőség: állítható tartó konzolok a tökéletes beállításért.

Gyártó
Kiyo
Típus
Lézerblokkoló Lézerdetektor Radardetektor

Az olcsó.hu Kiyo LaserPro 3 traffipax lézerblokkoló SCS-103 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kiyo LaserPro 3 traffipax lézerblokkoló SCS-103 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.