Kiyo KY-GPS700 GPS700 detektor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Előre feltöltött GPS koordináták alapján előre jelzi a telepített traffipaxok, átlagsebesség-mérő zónák, gyakori sebességmérő helyek, szekciókamerák, jelzőlámpába épített telepí Teljes leírás >

Termékleírás

Előre feltöltött GPS koordináták alapján előre jelzi a telepített traffipaxok, átlagsebesség-mérő zónák, gyakori sebességmérő helyek, szekciókamerák, jelzőlámpába épített telepített traffipaxok, veszélyes útszakaszok helyét.

A készülék a veszélyes pontok előtt 500 méterrel hangjelzéssel, illetve a kijelzőn figyelmeztet, milyen típusú veszélyzóna közeledik. Figyelmeztetés után lehetőségünk van felkészülni az adott szituációra, pl. ellenőrizhetjük a sebességünket és módosíthatjuk azt.

A készülék segítségével saját „veszélyes” pontok is megadhatók, ha egyedi riasztásokat szeretnénk pl. egy új traffipax esetén.

Egyéb vizuális információk:

Aktuális sebesség
Átlagsebesség
Legnagyobb sebesség
Aktuális GPS koordináták
Figyelmeztetés gyorshajtásra (beállítható: 30 – 300 km/h között)
Beállítható sebesség mértékegység (km/h vagy m/h)

A GPS DETECTOR egy előre telepített adatbázist tartalmaz, melynek részét képezik a telepített traffipaxok helyei is. A nagy érzékenységű GPS vevő folyamatosan figyeli az aktuális pozíciónkat, és összehasonlítja az adatbázissal. Ha veszélyzóna közelébe érünk (pl. telepített traffipax), a készülék jelez.

Gyártó
Kiyo
Típus
Lézerdetektor Radardetektor

Az olcsó.hu Kiyo KY-GPS700 GPS700 detektor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kiyo KY-GPS700 GPS700 detektor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.