KIYO LaserPro8 lézerblokkoló 8 blokkolófejjel


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

KIYO LaserPro8 - 8 blokkolófejes lézerblokkoló A KIYO LaserPro8 képes blokkolni a legújabb lézeres sebességmérő műszereket is (pl.: SCS-103, FÁMA III. Ez a 8 fejes blokkoló hatásos védelme Teljes leírás >

Termékleírás

KIYO LaserPro8 - 8 blokkolófejes lézerblokkoló
A KIYO LaserPro8 képes blokkolni a legújabb lézeres sebességmérő műszereket is (pl.: SCS-103, FÁMA III. Ez a 8 fejes blokkoló hatásos védelmet nyújt mind az első, mind pedig a hátsó mérések ellen: 5 fej előre + 3 fej hátra kerül beszerelésre). A lézeres mérést 2000m-en belül képes észlelni, a blokkolás pedig 100-2000m között a legeredményesebb. A termék méltán szerzett magának hírnevet 2,5 cm mélységű, aprócska lézerblokkoló transzpondereivel (blokkoló szenzorok, „szemek”) és kiemelkedően kedvező árával. A termék 8 db érzékelő-blokkoló transzponderrel rendelkezik.
Technikai jellemzők:

8 transzponder (lézerblokkoló szem)
mikroprocesszoros vezérlés
tökéletesen vízálló, tűri a napsütést, hideget
minden típusú sebességmérő lézer érzékelése
minden típusú sebességmérő lézer zavarása
csak a működő lézeres sebességmérőkre reagál,
nincs téves riasztás (ellentétben a radardetektorokkal)
LED visszajelzésHa nagytestű az autónk, vagy bonyolult a bekábelezése, akkor segítségünkre lesz a KIYO vezeték nélküli beszerelő egység . Segítségével jelentősen lerövidül a lézerblokkolók szerelési ideje.


Gyártó
Kiyo
Típus
Lézerblokkoló Lézerdetektor Radardetektor

Az olcsó.hu KIYO LaserPro8 lézerblokkoló 8 blokkolófejjel árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KIYO LaserPro8 lézerblokkoló 8 blokkolófejjel vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.