KD2 4.0 (ARH CAM-S1 VÉDA) rejtett lézerblokkoló, 2


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kompatibilis az új ARH CAM-S1 VÉDA lézeres sebességmérővel és a korábbi lézeres sebességmérőkkel is (FÁMA 1, 2, 3, SCS-101, SCS-102, SCS-103). Kettő db lézerdiódás blokkolófej, ingy Teljes leírás >

Termékleírás

Kompatibilis az új ARH CAM-S1 VÉDA lézeres sebességmérővel és a korábbi lézeres sebességmérőkkel is (FÁMA 1, 2, 3, SCS-101, SCS-102, SCS-103).

Kettő db lézerdiódás blokkolófej, ingyenesen frissíthető szoftver, detektor üzemmód, parkolósegéd funkció és minősítés, gyári rejtőkészlet, önmegsemmisítő.
Első generációs központi egységgel.

A jelenleg forgalomban lévő készülékek között a legkisebb méretű high power blokkolófejek.

Típus
Lézerblokkoló

Az olcsó.hu KD2 4.0 (ARH CAM-S1 VÉDA) rejtett lézerblokkoló, 2 lézerfej árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KD2 4.0 (ARH CAM-S1 VÉDA) rejtett lézerblokkoló, 2 lézerfej vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.