GENEVO One GPS Detektor radar- és


89.000 Ft

GENEVO One GPS Detektor radar- és lézerérzékeléssel GENEVO One GPS Detektor radar- és lézerérzékeléssel. MAGYAR nyelvű figyelmeztetésekkel! GENEVO One Radar- és lézerdetektor GPS adatbázi Teljes leírás >

Termékleírás

GENEVO One GPS Detektor radar- és lézerérzékeléssel
GENEVO One GPS Detektor radar- és lézerérzékeléssel. MAGYAR nyelvű figyelmeztetésekkel!
GENEVO One Radar- és lézerdetektor GPS adatbázissal
(MAGYAR nyelvű figyelmeztetésekkel!)
 Az új mérőeszköz rajzával és "READY" jelzéssel ellátott készülékeink már képesek érzékelni a legújabb magyar mérőeszközt, amelyet KKEP - Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont vagy ARH CAM-S1 néven ismerhetünk. A KKEP része a VÉDA Közúti Intelligens Kamerahálózatnak,Az új telepített kapu rajzával és "READY" jelzéssel ellátott készülékeink képesek előre jelezni a legújabb magyar mérőeszközt, amelyet Trafficspot azaz VÉDA kapu néven ismerhetünk. A telepített kapu része a VÉDA Közúti Intelligens Kamerahálózatnak,

A készülék célja:
A termék kifejezetten az európai piacra készült és az Európában használatos radaros (X, K, Ka sávok) és lézeres mérések (pl.: ARH CAM-S1) jelzésére szolgál.
Előre feltöltött GPS koordináták alapján előre jelzi a piroslámpa kamerák, telepített traffipaxok, buszsáv figyelő kamerák és a szekció kamerák  helyét. A készülék teljes Európa adatbázissal rendelkezik (Magyarország, Ciprus, Nagy-Britannia, Csehország, Szlovákia, Andorra, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Dánia, Németország, Észtország, Spanyolország, Finnország, Franciaország, Görögország, Izland, Írország, Olaszország, Horvátország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Hollandia, Norvégia, Ausztria, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szerbia, Svédország, Svájc, Szlovénia).
A készülék működése:
Az online frissítéshez nem kell mást tenni, mint a lenti linkre kattintva letölteni az oldalunkról a frissítési útmutatót és követni az abban leírtakat:GENEVO One frissítési útmutató
A készülék felismeri az X, K, illetve a Ka sávokat, valamint érzékeli a lézeres és radaros sebességmérést.
A készülék a lézeres sebességmérést csak jelzi, nem blokkolja, így a lézeres mérőeszközök ellen hatásosan csak lézerblokkoló használatával tudunk védekezni.
A készülék üzembe helyezése:
A készüléket a gyújtás ráadásával tudjuk bekapcsolni. Az aktív állapotot hang és felvillanó fény is jelzi. Radaros vagy lézeres jel érzékelésekor a készüléken található kijelzőn megjelenik az érzékelt jel típusa, közben különböző tónusú hangjelzés hallható. A készüléket használatba vétel előtt érdemes beállítani a részletes magyar nyelvű használati útmutató alapján.
Specifikációk:


Lézerérzékelés (904nm)
Radarérzékelés
Ka sáv – 34.0 GHz, 34.3 GHz (ą120 MHz)
X sáv – 10.525 GHz (ą50 MHz)
K sáv - 24.125 GHz (ą70 MHz)
GPS vevő (Skytrack)
Működési hőmérséklet: -20 - 85°C
Működési feszültség: 12-16 V
Maximális áramfelvétel: 160 mA
Méret: 62 x 92 x 34 mm


 
 A szélvédőre szerelt detektorok lézerérzékelése
Korábban kézenfekvő megoldásnak tűnt egy szélvédőre helyezhető radar- és lézerdetektor használata a traffipaxokkal szembeni védelem céljából, azonban a legújabb rendőrségi mérőeszköz, az ARH CAM-S1 az elődeinél közelebbről és szűkebben mér, ezért a lézerjele nem minden esetben éri el a szélvédő magasságát, ahol a radar- és lézerdetektor található.

A szélvédőre helyezhető detektorok eredményesen alkalmazhatók a radaros mérőeszközök és a régebbi lézeres mérők előrejelzésére, viszont a közelről történő, alacsony lézeres mérések előrejelzéséhez érdemes kiegészítenia már meglévő szélvédős detektorunkat rendszámtábla-keretbe szerelhető lézerérzékelővel vagy lézerblokkolóval.
MINDEN ESETBEN LASSÍTANI KELL!
Fixen telepített radaros traffipaxok ellen leghatékonyabban radar- és GPS detektorokkal védekezhetünk, viszont nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ezek az eszközök nem blokkolják a bejövő jelet, hanem figyelmeztetnek a mérésre. Ezért minden esetben körültekintően lassítani kell, különben bírságra számíthatunk!
 

Az olcsó.hu GENEVO One GPS Detektor radar- és lézerérzékeléssel árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy GENEVO One GPS Detektor radar- és lézerérzékeléssel vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások