Cheetah C100 GPS detektor traffipax előjelző


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A készülék egy 37 országot és több, mint 120.000 GPS pozíciót tartalmazó adatbázist tartalmaz, mely pozíciók az ismert telepített kamerák, fixen telepített radaros és lézeres mérőesz Teljes leírás >

Termékleírás

A készülék egy 37 országot és több, mint 120.000 GPS pozíciót tartalmazó adatbázist tartalmaz, mely pozíciók az ismert telepített kamerák, fixen telepített radaros és lézeres mérőeszközök valamint veszélyes kereszteződések pontos helyét tartalmazza. Az adatbázis internetről ingyenesen frissíthető, így mindig naprakészek lehetünk, és tudni fogunk a legújabb telepített eszközökről és veszélyes helyekről is. Vásárláskor a készülék tartalmazza az adatbázist, így azonnal használható, viszont mihamarabb ajánlott az adatbázis frissítése.

Ha autónkkal az adatbázisban szereplő GPS pozíció felé közeledünk, a készülék jelez számunkra és kiírja, milyen távolságban van a közeledő helyszín. Abban az esetben, ha az adatbázis tartalmazza az aktuálisan megengedett legnagyobb sebességet, akkor az is kijelzésre kerül. Lehetőség van egyéni pontok felvételére és törlésére is a készüléken található gombok segítségével, így abban az esetben, ha még nem szerepel egy telepített kamera az adatbázisban, felvehetjük annak pozícióját, így legközelebbi alkalommal a készülékünk jelezni fogja.

Ha járműve mozog, és nincs a közelben tárolt GPS pozíció, akkor a jármű sebessége jelenik meg a kijelzőn, ha pedig az autó áll, a GPS műholdról lekért GPS idő fog megjelenni. Baleset, elakadás esetén egy gombnyomással lekérhető az Ön autójának GPS pozíciója, így segélykéréskor könnyedén megadhatjuk tartózkodási helyünket. A készülék kijelzőjén található egy diszkrét digitális iránytű, amely tájékoztatja, hogy éppen melyik irányba halad járművével.

A Cheetah C100 rejtve is beszerelhető, hiszen vásárolható hozzá 5m-es GPS antenna. Az antennának köszönhetően nem szükséges a készüléket a szélvédő alá, a műszerfalra rögzíteni, hanem a műszerfal alá, kevésbé feltűnő helyre is telepíthető. A készülék áramellátását egy szivargyújtóhoz csatlakoztatható vezeték biztosítja.

Típus
Radardetektor

Az olcsó.hu Cheetah C100 GPS detektor traffipax előjelző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Cheetah C100 GPS detektor traffipax előjelző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.