Beltronics Vector 940 traffipax radar és lézer


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Mobil lézer-, és radar detektor Szélvédőre tehető EURO verzió - kimondottan a nemzetközi frekvenciákra hangolva Érzékelés nagy távolságból LCD kijelző Profi felsz Teljes leírás >

Termékleírás

Mobil lézer-, és radar detektor
Szélvédőre tehető
EURO verzió - kimondottan a nemzetközi frekvenciákra hangolva
Érzékelés nagy távolságból
LCD kijelző
Profi felszerelő szett


A készülék kiválóan alkalmas az X (10.525 GHz ± 25 MHz), K (24.150 GHz ± 100 MHz) és szuperszéles Ka sávok (34.700 GHz ± 1300 MHz) érzékelésére, valamint a lézeres mérőeszközök észlelésére is. A készülék a lézeres sebességmérést csak jelzi, nem blokkolja, így a lézeres mérőeszközök ellen hatásosan csak lézerblokkoló használatával tudunk védekezni (pl.: BLINDER, Kiyo LP3, Laser Interceptor).

A készülék VTO mikrohullámú érzékelővel és DSP digitális jelfeldolgozóval rendelkezik, így hihetetlen távolságból történő érzékelésre és a téves jelzések nagyarányú kiszűrésére képes.

A készülék rendelkezik SWS jelvevővel (SWS - biztonsági figyelmeztető rendszer). Használatával, ha Ön olyan területen közlekedik, ahol ki van építve az SWS rendszer, akkor az éppen aktuális helyi közlekedési információk megjelennek a készülék kijelzőjén a rendszerben tárolt 64 lehetséges üzenet kiírásával.

Két különböző érzékenységi fokozatban használható a készülék, mely segít a fals riasztások minimalizálásában. City (kisebb érzékenység), Highway (nagyobb érzékenység). Lehetőség van bizonyos radarsávok kikapcsolására is, ezzel tovább csökkentve a fals riasztások számát.

Forradalmi újítások:

„Varactor-tuned” (VTO) jelfogadó, amely lehetővé teszi a nagy távolságról történő radarérzékelést
A forradalmian új, egyszerű programozási rendszer, amely 6 beállítási mód közül nyújt lehetőséget választásra.
Az ultravilágos kijelző megkönnyíti a szükséges információk leolvasását a kijelzőről.
Érzékeli és dekódolja a biztonsági figyelmeztető rendszer üzeneteit.


Főbb tulajdonságok:

Hangerőállítás
Bekapcsolást jelző indikátor
Különböző hangjelzések különböző mérőeszközökre
AutoMute - automatikus némítás
Manuális némítási lehetőség
Highway/City üzemmódváltó gomb
Fényerőállítás
Sötétített üzemmód
Programozási lehetőség
VG2 shield - a rendőrségi radardetektor érzékelő készülék előtt láthatatlan a Beltronics Vector 940e radar- és lézerdetektor

Gyártó
Beltronics
Típus
Lézerdetektor Radardetektor

Az olcsó.hu Beltronics Vector 940 traffipax radar és lézer detektor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Beltronics Vector 940 traffipax radar és lézer detektor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.