BLINDER M87 X-TREME multifunkciós lézerblokkoló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

4+4 blokkolófejes lézerblokkoló, tolatósegéd funkcióval Segítségével akár egy nagyobb testű terepjáró, SUV, vagy dobozos teherautó méretű jármű is hatásosan levédhető! Ha jól sejte Teljes leírás >

Termékleírás

4+4 blokkolófejes lézerblokkoló, tolatósegéd funkcióval
Segítségével akár egy nagyobb testű terepjáró, SUV, vagy dobozos teherautó méretű jármű is hatásosan levédhető!
Ha jól sejtem, Önnel is előfordult már, hogy a postás nem kívánt csekkel jelent meg az ajtóban, amely egy gyorshajtás következményeként került Önhöz. Sokszor találkozunk az utakon olyan sebességkorlátozó táblákkal, amelyeket benőtt egy fa, vagy a vandálok elfordították. Az ilyen útszakaszokon esélyünk sincs az adott szakaszra vonatkozó sebességkorlát betartására. Ha ilyen helyen mérik meg a sebességünket, biztosak lehetünk a csekk érkezésében. Az ilyen helyzetek elkerülésére remek megoldás a lézerblokkoló használata.

Azt meg kell jegyeznünk, hogy nem célunk a gyorshajtók támogatása, pusztán a véletlen sebességtúllépésből eredő kellemetlenségek kivédésében kívánunk segítséget nyújtani!

A dán BLINDER lézerblokkolók a világ leghíresebb lézerblokkolói, amelyek szinte minden teszt tesztgyőztes termékeiként váltak világhírűvé és érdemelték ki maguknak a világhírnevet.
A www.google.hu oldalon rákeresve a termékre, meggyőződhetünk arról, hogy jelenleg valóban ez az egyik legjobb termék a piacon.


A BLINDER M87 X-TREME multifunkciós lézeres eszköz képes blokkolni a legújabb sebességmérő lézereket is (pl.: SCS-102, SCS-103, PRO LASER III, stb...).
A lézeres mérést 2000 m-en belül képes észlelni, a blokkolás pedig 150-2000 m között a leghatékonyabb.


A BLINDER M87 X-TREME nyolc blokkolófejjel hatásos védelmet nyújt a nagyobb testű terepjárók, SUV-ok, vagy dobozos teherautók első és hátsó védelmére!
A BLINDER M87 X-TREME a BLINDER termékek legújabb változata, amely már nem csak egy lézerblokkoló, hanem multifunkciós lézeres egység is egyben! Ennek köszönhetően parkolósegédként is alkalmazható!

Miért jó ez?
Némelyik országban jogszabályok tiltják a lézerblokkolók és radardetektorok használatát és még akár a birtoklását is! Ezekben az országokban érvelhetünk azzal, hogy ez egy tolatósegéd és kapunyitó jeladó.

Teljesen új, számítógéppel, kiszerelés nélkül frissíthető központi egységgel (CPU), valamint speciális HIGH POWER, IR ledekkel rendelkező 7-es szériás transzponderekkel hatékony védelmet nyújt a lézeres sebességmérések ellen (akár 2 km-es távolságból is).

A BLINDER UPDATE szoftver segítségével beállítható a készülék parkolósegéd funkciója, a lézerblokkoló funkció blokkolási ideje, valamint a fény-, hangjelzések és egyéb kiegészítő lehetőségek is.

Gyártó
Blinder
Típus
Lézerblokkoló Lézerdetektor Radardetektor

Az olcsó.hu BLINDER M87 X-TREME multifunkciós lézerblokkoló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BLINDER M87 X-TREME multifunkciós lézerblokkoló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.