BLINDER M47 X-TREME multifunkciós lézerblokkoló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A BLINDER M47 X-TREME multifunkciós lézeres eszköz képes blokkolni a legújabb sebességmérő lézereket is (pl.: SCS-102, SCS-103, PRO LASER III, stb...). A lézeres mérést 2000 m-en belül kép Teljes leírás >

Termékleírás

A BLINDER M47 X-TREME multifunkciós lézeres eszköz képes blokkolni a legújabb sebességmérő lézereket is (pl.: SCS-102, SCS-103, PRO LASER III, stb...).
A lézeres mérést 2000 m-en belül képes észlelni, a blokkolás pedig 150-2000 m között a leghatékonyabb.


A BLINDER M47 X-TREME négy blokkolófejjel hatásos védelmet nyújt a személyautók első és hátsó, valamint a nagyobb Pick-Up-ok, SUV-ok és dobozos teherautók első védelmére!

Technikai jellemzők:

Adóvevő egységek
Mikroprocesszoros vezérlés
4 x 8 db speciális zavaró dióda
4 x 3 db speciális érzékelő dióda
4 db adóvevő egység
Működési hullámhossz : 904 nm
Mérete: 100x50x18mm
Tökéletesen vízálló, tűri a napsütést, hideget
Minden típusú sebességmérő lézer zavarása
Minden típusú sebességmérő lézer érzékelése
Csak a működő lézeres sebességmérőkre reagál, nincs fals riasztás


Belső egység:

4 db adóvevő egység csatlakozás
Rádió némítás kimenet
Ki/Be kapcsoló gomb kimenet
Led visszajelző kimenet
Hang visszajelző kimenet
95dB erősségű riasztás
A BLINDER M47 X-TREME 4 db adóvevő egységet tartalmaz, így megoldást jelent tehergépkocsik, nagyméretű terepjáró gépkocsik védelmére is, vagy személygépkocsik első-hátsó védelmére.

A BLINDER M47 teljesen beépített, nem látható készülék. Használatával biztonságban érezheti magát a legmodernebb lézeres sebességmérő készülékekkel szemben is.

Gyártó
Blinder
Típus
Lézerblokkoló Lézerdetektor Radardetektor

Az olcsó.hu BLINDER M47 X-TREME multifunkciós lézerblokkoló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BLINDER M47 X-TREME multifunkciós lézerblokkoló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.