BLINDER M27 X-TREME multifunkciós lézerblokkoló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A BLINDER M27 X-TREME multifunkciós lézeres eszköz képes blokkolni a legújabb sebességmérő lézereket is (pl.: SCS-102, SCS-103, PRO LASER III, stb...). A lézeres mérést 2000 m-en belül kép Teljes leírás >

Termékleírás

A BLINDER M27 X-TREME multifunkciós lézeres eszköz képes blokkolni a legújabb sebességmérő lézereket is (pl.: SCS-102, SCS-103, PRO LASER III, stb...).
A lézeres mérést 2000 m-en belül képes észlelni, a blokkolás pedig 150-2000 m között a leghatékonyabb.


A BLINDER M27 X-TREME két blokkolófejjel hatásos védelmet nyújt a személyautók első, vagy hátsó, valamint a motorkerékpárok első-hátsó védelmére!

MULTIFUNKCIÓS LÉZERES EGYSÉG:

A BLINDER M27 X-TREME a BLINDER termékek legújabb változata, amely már nem csak egy lézerblokkoló, hanem multifunkciós lézeres egység is egyben! Ennek köszönhetően parkolósegédként is alkalmazható!

Teljesen új, számítógéppel, kiszerelés nélkül frissíthető központi egységgel (CPU), valamint speciális HIGH POWER, IR ledekkel rendelkező 7-es szériás transzponderekkel hatékony védelmet nyújt a lézeres sebességmérések ellen (akár 2 km-es távolságból is).

A BLINDER UPDATE szoftver segítségével beállítható a készülék parkolósegéd funkciója, a lézerblokkoló funkció blokkolási ideje, valamint a fény-, hangjelzések és egyéb kiegészítő lehetőségek is.

Az új központi egységnek (CPU) köszönhetően akár a készülék kiszerelése nélkül is lehetséges a BLINDER szoftverfrissítése, így folyamatosan védelmet élvezhet a legújabb lézeres mérőeszközökkel szemben is! A készülék bekapcsolásakor a CPU ellenőrzi a csatlakoztatott transzpondereket, és ha azokon más szoftvert talál, mint ami a CPU-ra telepítve van, akkor azonnal elkezdi a szoftverfrissítést.

Tecnikai jellemzők:

Adóvevő egységek
Mikroprocesszoros vezérlés
2 x 8 db speciális zavaró dióda
2 x 3 db speciális érzékelő dióda
2 db adóvevő egység
Működési hullámhossz : 904 nm
Mérete: 100x50x18mm
Tökéletesen vízálló, tűri a napsütést, hideget
Minden típusú sebességmérő lézer zavarás
Minden típusú sebességmérő lézer érzékelése
Csak a működő lézeres sebességmérőkre reagál, nincs fals riasztás
Belső egység:

4 db adóvevő egység csatlakozás
Rádió némítás kimenet
Ki/Be kapcsoló gomb kimenet
Led visszajelző kimenet
Hang visszajelző kimenet
95dB erősségű riasztás

Gyártó
Blinder
Típus
Lézerblokkoló Lézerdetektor Radardetektor

Az olcsó.hu BLINDER M27 X-TREME multifunkciós lézerblokkoló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BLINDER M27 X-TREME multifunkciós lézerblokkoló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.