AntiLaser G9-1 Guardian 3 Blokkolófejes


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

AL G9 Guardian lézerrendszer, három blokkolófejes kivitel, fejenként 4db érzékelő és egy blokkoló dióda. Az AntiLaser és a Laser Interceptor lézerblokkolókat korábban ugyanaz a cég gyá Teljes leírás >

Termékleírás

AL G9 Guardian lézerrendszer, három blokkolófejes kivitel, fejenként 4db érzékelő és egy blokkoló dióda.


Az AntiLaser és a Laser Interceptor lézerblokkolókat korábban ugyanaz a cég gyártotta. A cég tulajdonosainak útjai szétváltak, és azóta önállóan forgalmazzák a saját márkájukat.

A G9 parkolószenzor optikai úton határozza meg az akadály távolságát parkolás közben. A készülékben található lézerdióda egy impulzust bocsát ki, miközben a négy érzékelő figyeli az esetleges visszaverődést a tereptárgyakról. Ha ilyet észlel, hangjelzéssel figyelmeztet.
A parkolószenzor lézerdiódája a 905 nanométeres hullámhosszon működik, mely megegyezik a rendőri lézeres sebességmérők, lézeres traffipaxok működési tartományával, így a parkolószenzor működését a beérkező idegen lézerjel zavarja. Ezt érzékelve a G9 jelzi a sofőrnek, hogy a parkolószenzor átmenetileg nem tudja ellátni feladatát, és automatikusan megpróbálja helyreállítani az érzékelést: gyors sorozatban impulzusokat bocsát ki, és ellenőrzi a visszaverődő jeleket. Ez megzavarja az idegen jeleket sugárzó készüléket (pl. lézeres traffipax), ezért a G9 az előre beállított 4 vagy 8 másodpercen belül automatikusan lekapcsol, hogy ne gátolja az esetleges további mérést. Természetesen ez idő alatt a sofőr lelassíthat, korrigálhatja sebességét.

Gyártó
Antilaser
Típus
Lézerblokkoló

Az olcsó.hu AntiLaser G9-1 Guardian 3 Blokkolófejes Lézerblokkoló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy AntiLaser G9-1 Guardian 3 Blokkolófejes Lézerblokkoló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.