Tolatóradar hangjelzéssel, 4 db érzékelővel


9.990 Ft

Parkolást segítő rendszer hangjelzéssel Kerülje el hogy járműve megsérüljön 4 érzékelővel Fúróval Parkoláskor az ultrahangos érzékelők felismerik az akadályt és kiszámítják a kö Teljes leírás >

Boltok és árak

Tolatóradar hangjelzéssel, 4 db érzékelővel 855149  

Szállítási ár és információk:
Termékeinkre 24 hónapos jótállást és 30 nap visszavételi garanciát biztosítunk!


Termékleírás

Parkolást segítő rendszer hangjelzéssel Kerülje el hogy járműve megsérüljön 4 érzékelővel Fúróval Parkoláskor az ultrahangos érzékelők felismerik az akadályt és kiszámítják a központi egységtől való távolságot. Ez az információ audio jelek formájában jelenik meg a vezetőnek. A rendszer hátramenetbe kapcsoláskor működésbe lép. Jellemzők: Érzékelési tartomány: 60 ° · Riasztó jelzés lekapcsolható és a hangerő két fokozatban állítható · Érzékelő vezeték hossza kb. 250 cm. Műszaki adatok: Beépítési hely: Hátul · Jelzés: Akusztikus · Kategória: Vezetékes parkolást segítő rendszer · Kijelző: Hangszóró · Kivitel: Kábeles · Méret, hossz: 100 mm · Méret, magasság: 26 mm · Méret, szélesség: 72 mm · Szerelés (autóban): Beépíthető érzékelők · Áramfelvét: 65 mA · Érzékelő hatótávolsága (max.): 140 cm · Érzékelő hatótávolsága (min.): 40 cm · Érzékelők száma: 4 · Üzemi feszültség: 12 V · Üzemi hőmérsékelti tartomány: -20 ... +70 °C Szállítás tartalma: Parkolást segítő rendszer · Fúrógép a szereléshez · Használati útmutató.

Az olcsó.hu Tolatóradar hangjelzéssel, 4 db érzékelővel 855149 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Tolatóradar hangjelzéssel, 4 db érzékelővel 855149 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások