Tolatóradar és tolatókamera 3,5" TFT/LCD


30.470 Ft

{loadposition inset}A Golden Eye 2835L 3,5"-os TFT kijelzővel (tolatókamerával) és hangszóróval segíti Önt a biztonságos parkolásban.A 4 darab nagy érzékenységű szenzor mellett egy Teljes leírás >

Termékleírás

{loadposition inset}A Golden Eye 2835L 3,5"-os TFT kijelzővel (tolatókamerával) és hangszóróval segíti Önt a biztonságos parkolásban.A 4 darab nagy érzékenységű szenzor mellett egy süllyesztve beépíthető tolatókamera is segít a biztonságos parkolásban. Hátramenetbe kapcsoláskor a szettautomatikusan bekapcsol, és a kijelzőn megjelenik az autó mögötti  (egyébként beláthatatlan) terület. Így a szenzorok által érzékelt akadályt láthatjuk is, továbbá a kijelzőn az akadály távolsága is megjelenik.A szenzorok az autó színére fényezhetőek, így teljesen gyári hatást lehet elérni.A szenzorok vezetékén található vízálló kábeltoldásnak köszönhetően (a szenzortól körülbelül 15 centiméterre) könnyen és gyorsan beszerelhető (továbbá elkerülhető a teljes szett kivezetékezése a lökhárító leszerelésekor).16 darab állítógyűrűt is tartalmaz a szett köszönhetően minimálisra csökkenthető a téves riasztások lehetősége. Rendkívüli érzékenysége megóvja gépjárművét még a más tolatósegédek számára láthatatlan veszélyforrásoktól és akadályoktól is, mint például járdaszegélyek, illetve alacsonyabb tereptárgyak.

Az olcsó.hu Tolatóradar és tolatókamera 3,5" TFT/LCD kijelzővel, 4 db fekete árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Tolatóradar és tolatókamera 3,5" TFT/LCD kijelzővel, 4 db fekete vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások