Tolatóradar 4 szenzorral


4.990 Ft

Tolatóradar 4 szenzorral A tolatóradar egy plusz biztonságérzetet ad parkolás esetén, magabiztosabb parkolást eredményez szűkös helyekre való beálláskor. Könnyen felszerelhető 4 érzékel Teljes leírás >

Termékleírás

Tolatóradar 4 szenzorral A tolatóradar egy plusz biztonságérzetet ad parkolás esetén, magabiztosabb parkolást eredményez szűkös helyekre való beálláskor. Könnyen felszerelhető 4 érzékelős tolatóradar ledes kijelzővel. A kijelző könnyedén felerősíthető a műszerfalra a csomagban található kétoldalú ragasztó párnák segítségével. A 4 szenzort az autó hátsó lökhárítójában kell elhelyezni. Ezek felszereléséhez a csomag tartalmaz egy megfelelő méretű körkivágót is, így Önnek ennek a beszerzésével sem kell bajlódnia. Felszerelés után már használható is, és segítségével az igazán komplikált helyekre is egyszerű lesz a parkolás. A készülék ledes kijelzővel és hangjelzéssel segít a parkolásban, és jelzi, hogy milyen távolságban van akadály az autó hátuljától. A ledes kijelző már 150cm-es távolságban jelez az akadályok miatt. A csomag tartalma: - 1db tolatóradar központi egység - 1db ledes kijelző - 4db szenzor - 2db kétoldalú ragasztópad a könnyű felszereléshez - 1 db körkivágó FIGYELEM: Ügyeljen arra, hogy a szenzorokat felszerelés után tisztán kell tartani, mert az elszennyeződött szenzorok hibás működést okozhatnak!

Az olcsó.hu Tolatóradar 4 szenzorral árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Tolatóradar 4 szenzorral vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások