Tolatóradar 4 érzékelővel SP001


6.390 Ft

Parkoló radar A rendszer célja tolatásban való haladáskor, tájékoztatni a vezetőt a gépkocsi háta mögött elhelyezkedő akadályokról, ezt a jelzést csipogással éri el. Minél közelebb Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Parkoló radar

A rendszer célja tolatásban való haladáskor, tájékoztatni a vezetőt a gépkocsi háta mögött elhelyezkedő akadályokról, ezt a jelzést csipogással éri el. Minél közelebb van az akadály annél sűrűbb a csipogás gyakorisága, ha az akadály 50cm-es belül van, akkor a csipgás átvált folyamatos sípolásra, ezzel jelezve a veszélyt.
A tolató rendszer biztonságos, egyszerű és megbízható működésű.
Akusztikus visszajelzésű parkolás-érzékelő.
Magas minőségi osztályú, 21,5 mm-es érzékelők, mely bármely színre festhetőek
0-2 m hatósugár

A készlet tartalma:
Központi egység - 1 db
Érzékelő – 4 db
Csipogó – 1 db

A tolatóradar bekötését szakember végezze!

Az olcsó.hu Tolatóradar 4 érzékelővel SP001 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Tolatóradar 4 érzékelővel SP001 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások